Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem gáz az, ha a Tesco-ban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem gáz az, ha a Tesco-ban próbál az ember barátnőt szerezni?

Figyelt kérdés
Nos, én ma voltam a "tacskó"-ban és láttam egy lányt aki nagyon attraktív volt számomra.. most itt nem arra gondolok hogy "hú de jó segge van, megyek megdöngetem!" hanem arra hogy tényleg, barátnőnek... vagy valami. Egyedül volt a szüleivel ott kóborgott ahol én de nemigen mertem megszólítani... És akkor erre éleződne ez a kérdésem, hogy nem gáz-e ott ismerkedni, vagy teljesen mindegy a helyszín?

2012. máj. 4. 18:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
Mindegy. De feleséget majd az Auchan-ban keress!
2012. máj. 4. 18:22
 2/13 ASOT ***** válasza:
nem!
2012. máj. 4. 18:22
 3/13 anonim ***** válasza:
Biztos azért, mert ott minden olcsó.
2012. máj. 4. 18:35
 4/13 Diavolino44 ***** válasza:
100%
a helyszín tökmind1. De a szülei előtt ezért kell a bátorság hogy be merj próbálkozni.
2012. máj. 4. 18:42
 5/13 anonim ***** válasza:

Jó ár, jó minőség, TESCO :D:D:D

ezen behalok XD

2012. máj. 4. 18:59
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Én 37 éves nő vagyok, de a múlt hónapban ketten szólítottak le két különböző Tescóban. Valami van ott a levegőben. :)

De a kérdésedre válaszolva: ha valami, akkor nem a Tesco mint helyszín a probléma, hanem a szülők.

2012. máj. 4. 19:08
 7/13 A kérdező kommentje:

Van egy-két jópofa komment is úgy látom! :D

Nem, a szülei arrébb voltak, ő ott a sorok közt poroszkált ,de én kis hülye nem mertem megszólítani... már bánom! :((

2012. máj. 4. 19:24
 8/13 anonim ***** válasza:
Majd hozzászoksz. Talán ez volt ez első, de nem is az utolsó.
2012. máj. 5. 19:38
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen Tesco gazdaságos barátnő lesz szerintem :D Én a Media Marktban szoktam, mert hülye azért nem vagyok.
2012. máj. 7. 03:57
 10/13 A kérdező kommentje:
XD
2012. máj. 7. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!