Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem gáz az, ha a Tesco-ban próbál az ember barátnőt szerezni?
Figyelt kérdés
Nos, én ma voltam a "tacskó"-ban és láttam egy lányt aki nagyon attraktív volt számomra.. most itt nem arra gondolok hogy "hú de jó segge van, megyek megdöngetem!" hanem arra hogy tényleg, barátnőnek... vagy valami. Egyedül volt a szüleivel ott kóborgott ahol én de nemigen mertem megszólítani... És akkor erre éleződne ez a kérdésem, hogy nem gáz-e ott ismerkedni, vagy teljesen mindegy a helyszín?2012. máj. 4. 18:18
11/13 anonim válasza:
03:57
Ja 1et fizet 2-t kap. Csak vigyázni kell nehogy használt vagy lyukas legyen xD
12/13 anonim válasza:
Én az OBI-ban voltam nyuszi. Nem a szülők zavartak, vagy igen? Nem, simán balfax voltam.
13/13 anonim válasza:
Tök mindegy ,hogy hol ismerkedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!