Miért lesz az ember jogfosztott a TESCO-ban?
"neki fel kellett volna ajánlani a panasz tétel lehetőségét, ezt nem tette meg, kötelessége lett volna"
Miért is lenne neki a kötelessége ezt fölajánlania? Mi mondja ki, hogy ez neki a kötelessége?
(ha a linkben van benne, bocsánat, de megyek aludni, már nem néztem meg)
"Miért is lenne neki a kötelessége ezt fölajánlania?"
Olvasd vissza az eredetit:
MERT KÉRTEM, VEGYEN FEL JEGYZŐKÖNYVET !
Nem kötelező bemenni oda..
Azzal, hogy belépsz az ajtón, elfogadod a játékszabályokat.
De mondok egyszerübbet.
Senki sem tér vissza a bunkó henteshez vásárolni legközelebb, aztán lehuzhatja a redönyt.
Egyébként sem kellett volna visszamenned veluk, ha kilépsz a parkolóba, az már közterületnek számit amennyiben nincs körbekeritve keritéssel, és lezárva kapuval.
Szoval saját magadat szivattad meg.
"... Valóban, az őrnek nincs joga bocsánatot kérni, ő a munkáját végzi. Nem a saját személyében járt el, hanem a céget képviselte,..."
A következő semmikép nem magyarázható azza, hogy csaka munkáját végzi, semmi joga nem volt hozzá, sőt igazából feljelenthető a szabadság korlátozásáért:
"...a Volán busz megállója előtt ketten elém állnak. Az egyik lökdösődik...."
A biztonsági őr meglehetősen korlátozott lehetőségei véget érnek, ahogy a vevő elhagyja az épületet!
Remélem a panasz tevő belevette a panaszkönyvbe, hogy az első alkalmammal a biztonságiak lemondta a részletes vizsgálatról, majd a busz megállóból rángatták vissza.
Ha igen akkor nagyon is megjárhatják a dolgot, akár az állásukba is kerülhet.
Esetleg az kereskedelmi tv-k felé is elengednék 1-2 levelet, főleg hogy van jegyzőkönyv. Ezt vagy ennek lehetőségét is megírtam volna a Tesco-nak.
"...Nem kötelező bemenni oda..
Azzal, hogy belépsz az ajtón, elfogadod a játékszabályokat. ..."
Azért tudod, ha 2 böszme figura eléd áll egy nyilvános helyen és letolvajoz, akkor te is próbálnád minimalizálni a helyzet okozta kárt. Így a számítógép előtt könnyű okosnak, higgadtnak és megfontoltnak lenni.
Nem kell bemenni az ótvaros üzleteikbe, ha még utaznom is kell egy keveset inkább megyek piacra, vagy kisebb üzletbe mint multiba. Ott megköszönik hogy vásároltam, nem rendőrt hívnak, és lökdösnek, és nem chillei zöldséget, kínai fűszerpaprikát, meg szlovák tejet adnak.
Nem elég hogy tönkrevágták a kiskereskedelmet, még kiskirályként is viselkednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!