Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek melyik típusú fiú jön be jobban: A minden hétvêgén teljesen leiszom magam és semmi sem érdekel típus vagy a romantikusabb, visszahúzódó típus?
Figyelt kérdés
2012. szept. 30. 20:10
1/25 anonim válasza:
A romantikus fiúk egy lánynak se jönnek be.
2/25 anonim válasza:
Nekem bejönnek a romantikus fiúk.
21/l
3/25 anonim válasza:
Na erre énis kiváncsi vagyok mert én az utóbbi vagyok.
5/25 anonim válasza:
Csak ebből lehet választani? Nem csak ilyenek vannak, én nem iszom le magam de romantikus sem vagyok.
7/25 anonim válasza:
Az arany középút. Ne legyen se részeges, se nyápic.
8/25 anonim válasza:
NA ez most egy olyan egyoldalú kérdés mint ha az lenne ki írva:
"Lányok nektek melyik típusú fiú jön be jobban?
A csődtömeg vagy a sikeres?"
Erre biztos, hogy a nagy százaléka nem a csődtömegre fog voksolni!
Ha már felteszel egy nagyon jó kérdést, ne üsd agyon egy s*ar feltétellel!
9/25 anonim válasza:
Életemben kétszer voltam részeg, néha jól jön a romantika is, de utálom a mellébeszélést, nem bírom a visszahúzódó csajokat, és imádok dominálni a szexben is.
Én most akkor mi vagyok?..
20F
10/25 anonim válasza:
Én nem vagyok romantikus alkat csaj létemre, de ne is igya le magát minden hétvégén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!