20 év feletti, visszahúzódó, félénk, de jólelkű, és tisztességes lányokkal hol ismerkedhetnék? Akár itt is?
Figyelt kérdés
Vagy ismer valaki egy ilyen lányt, aki egyedülálló?2013. okt. 27. 19:35
1/12 anonim válasza:
itt nincs!
és sajnos nem ismerek.
ha vannak jelentkezzenek!
2/12 anonim válasza:
szia én egy 22 éves Hittérìtő éticsiga vagyok, ha nem zavar h mind a ket nemiszervvel rendelkezem irj nyugodtan.
3/12 anonim válasza:
Miért kell, hogy félénk és visszahúzódó legyen? Egy egészséges, talpraesett nőhöz kevés vagy? :)
4/12 anonim válasza:
Hát én 19 éves vagyok, de biztos, hogy nem itt kezdenék el ismerkedni. Szerintem próbáld in real life :)
5/12 anonim válasza:
#4 had kötözködjek :D in the real life* :D
6/12 anonim válasza:
Oké, tényleg igazad van :) Bocsesz, régóta nem tanultam és nem is gyakoroltam az angolt, kezdem felejteni
7/12 anonim válasza:
#3 Már megint itt vagy a hülyeségeddel?
8/12 anonim válasza:
Utolsó, Téged is sajnállak, szánlak. ;)
9/12 anonim válasza:
A visszahúzódó, félénk lány is lehet egészséges és talpraesett, ennyi. Láttam már olyan is aki nem volt félénk de attól még annyira buta és életképtelen volt, hogy az fájt...
10/12 anonim válasza:
#4,6 hát én se nagyon szoktam de bizonyos szabályok beleégnek a fejembe :D aztán ilyenkor tudok velük villogni :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!