Visszahúzódó, zárkózott, aspergeres fiúk! Mit gondoltok a szintén zárkózott, szófukar lányokról?
Számít a külső, az hazudik, aki azt mondja, hogy nem. Mivel én is visszahúzódó vagyok, más "normális", nem visszahúzódó lányokat sem merek leszólítani, vagy beszélgetésbe elegyedni vele, egy olyan lányt, aki pedig nem küld jeleket, keveset beszél, azzal még nehezebb lenne, pedig lehet hasonlóan látnák a világot, csak sajnos mind a 2 fél zárkózott, ezért már a szóváltás, vagy csak a szemkontaktus is nehéz, kivéve, ha bejönnek egymásnak.
Legalábbis én így gondolom, magamból kiindulva.. 18F
Ha valaki nagyon tetszene, akkor szerintem kerülgetném egy ideig, de végül csak odamennék hozzá. Ha nekem tetszik valaki, akkor általában rezzenéstelen arccal bámulom.
Kb. így:
"Jó amit modasz,csak sokszor ezek a lányok képtelenek leszakadn a barátnőikről :( "
True story.. Ez engem is kiborít, amúgy rohatt idegesítő tud lenni, ha kibeszéled a gyomrodat és semmi, hamár valakivel ismerkedek, alap, hogy jókat dumáljunk.
Nem ideális randipartner. Azt nem mondanám, hogy társnak sem az... de a csend szerintem eléggé kínos tud lenni.
Van ilyen ismerősöm több is, barátok (hasonló a hasonlónak örvend ugye). Végre valahára eszembe jut valami értelmes téma, erre annyit reagál, hogy: "Hát igen, ez így van; Szerintem is; stb-stb"
Kissé frusztráló. Ami a külsőt illeti: a szépségről van egy általánosságban elfogadott kép, hogy milyen is az. A médiából is ez folyik, stb. De pl. nekem tetszik a szép hosszú haj - és ez sok más sztereotip vonást felül tud bírálni. Nem feltétel a 90-es mellbőség.
De röviden: igen, számít a külső - meglehetősen. (Ez mindkét nemnél így van, de a lányok szemében más tényezők figyelembevételével a fiúk sokkal inkább tudnak "szépülni". :) A férfiak jobban gerjednek a vizuális ingerekre.)
Mint lány, közölte hogy "úgy" nem nyert a dolog. Nem akar lerázni - nem mindig én akarok találkozni vele.
Levélben értelmes. Szerintem szétszorongja a szitut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!