Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csajok! Hát én pofán verem...

Csajok! Hát én pofán verem magam. Meddig süllyedhet még ez a dolog?

Figyelt kérdés

Most lett elegem. Átlagos kinézetű vicces laza srácnak tartom magam, nem esik nehezemre lányokhoz közeledni, és hamar megtalálom szinte bárkivel a közös hangnemet.

De hát most lett elegem...

Szőkétől feketéig, 14től 22ig mindenfélét próbáltam már, 10ből 8nál szimpátiát váltok ki, és elindul valami. De amikor odajutunk ahoz az ominózus dologhoz, említés esik a diszkóról, mind imádja, én meg utálom!!! Innentől kezdve elkönyvelnek barátzónába...

Hát komolyan csajok, ennyire fontos az a kibszott se.ggrázás mások előtt ? Komolyan mondom kezdek elgondolkodni, azon hogy lemondok a nőkről. Megyek kúvázni... és maradok ab legény. 20/f

2013. nov. 16. 17:43
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Emiatt baràtzónàba tesznek? Ên mèg örülnék, hogy nem kell elképzelnem a szàmomra tetsző pasit, amint ott tekereg körülötte mindenféle nőcske.
2013. dec. 9. 14:38
 22/22 anonim ***** válasza:
én sem vagyok bulizós. a vőlegényem is ettől félt az elején es finoman érdeklodott az vagyok e. és orul hogy nem vagyok. ö sem az. tipus. jol megvagyunk megkerte a keze is. :)
2014. máj. 2. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!