Ismertél meg már itt a GYKn olyan embert akiért oda voltál, viszont viszonzatlan maradt a dolog?
Figyelt kérdés
2013. nov. 13. 20:13
1/15 anonim válasza:
Jah... találtam egy értelmes, humoros és még szép lányt is. Megszakadt a kapcsolat.
3/15 anonim válasza:
hmm.. még nem. továbbra is keresek valakit. :D
4/15 anonim válasza:
Van egy valaki, de szerintem ő már évek óta figyelt, más portálokon is.Nekem van egy ilyen sanda gyanum.
5/15 anonim válasza:
Igen. Csak aztán kiderült, hogy kamu a csaj.
6/15 anonim válasza:
Igen, eszméletlen jó pasi volt, találkoztunk is, és hiába mondta, hogy "akár bármi lehet belőle", mert igaz nem feltétlen akart komoly kapcsolatot, de azt mondta, nagyon tetszem neki külsőleg és belsőleg is. Ehhez képest tök nyilvánvalóvá vált, hogy csak szexet akart. Pedig nagyon bejött nekem (és még most is) :S
7/15 anonim válasza:
jajaaa párat
aztán az egyik meghülyült.
8/15 anonim válasza:
Nem itt ismerkedek, meg amúgy is van pasim.
9/15 anonim válasza:
7 Miért hülyült meg? vagy miből gondolod?
10/15 anonim válasza:
Nem, nem ismertem meg itt senkit, akiért odalettem volna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!