27 éves srác vagyok, és egy jó ideje izgat, hogy egy fiatalabb párhoz 3. félként beszálljak. De nem tudom, hol lehetne olyan párokkal megismerkedni, akiket érdekelne ez a dolog. Tudnátok adni tippet?
Figyelt kérdés
2013. nov. 10. 10:10
1/3 anonim válasza:
Akár még itt is találhatsz. 2 hete állandóan harmadik felet keresett 2 vagy 3 pár. De, ha jól nézel ki akkor a swinger klubbok a legjobb esélyed.
2/3 anonim válasza:
Igen, erre én is emlékszem, h volt itt egy pár, 17L/18F felállásban, aki harmadikat keresett, keress vissza.
3/3 anonim válasza:
:)
Mi is keresünk lányt és srácot is harmadiknak a párommal.
Viszont a srác már megvan.
Amúgy a goldengate.hu oldalon lehet szerintem simán találni jelentkezőket, mi is ott vagyunk fent és ingyenes is!
27L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!