Ha az emberek szemébe nézek, olyan érzésem van, mintha áramütés érne. Ez nem normális dolog, igaz?
Figyelt kérdés
Lehetőleg csak olyanok válaszoljanak, akiket ütött már meg áram, vagy néztek már emberek szemébe :d2013. nov. 11. 17:45
1/9 anonim válasza:
Minden gerinces ember belenéz bátran a másik szemében, csak az nem, akinek rejtegetnivalója van és hazudik. Vond le a következtetést.
2/9 anonim válasza:
Lélektani szempontból érdekes állapot lehet. Nem vagy gyakran kimerült / energiahiányos?
3/9 anonim válasza:
Vágott már meg a 220V, többször is, sőt az emberek szemébe is néztem már sokszor, de összefüggést a kettő közt sosem éreztem.
4/9 anonim válasza:
hát kérdező téged biztos nem áramütés ér olyankor, mert akkor minimum mint valami hülye összerántódnál, mint amikor átrázz a hideg, csak egy picit jobban, a bizergő érzést nem áramütésnek hívják.
igen engem is ütött már meg
5/9 A kérdező kommentje:
2. De, az vagyok, nagyon is.
2013. nov. 11. 18:56
6/9 anonim válasza:
Első blikkre azt mondanám, hogy esetleg érző vagy léleklátói képességed is lehet. Találkoztam már hasonlóval, bár tény, hogy ez inkább ezotéria kategória.
(#2)
7/9 anonim válasza:
#6, kérlek fogd meg magad, és húzz az ezotéria kategória mélyebb bugyraiba, azután fogd meg magad, mássz be egy faládába, szögeld rá a láda tetejét (belülről!!) és add fel magad postán (a lábaid azért kilóghatnak a dobozból...!) magának az Ördögnek. De ne vegyél retúrjegyet.
Köszönjük!
8/9 anonim válasza:
Én is szeretlek téged, kedves #7-es :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!