Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha az emberek szemébe nézek,...

Ha az emberek szemébe nézek, olyan érzésem van, mintha áramütés érne. Ez nem normális dolog, igaz?

Figyelt kérdés
Lehetőleg csak olyanok válaszoljanak, akiket ütött már meg áram, vagy néztek már emberek szemébe :d
2013. nov. 11. 17:45
 1/9 anonim ***** válasza:
9%
Minden gerinces ember belenéz bátran a másik szemében, csak az nem, akinek rejtegetnivalója van és hazudik. Vond le a következtetést.
2013. nov. 11. 17:53
 2/9 anonim ***** válasza:
Lélektani szempontból érdekes állapot lehet. Nem vagy gyakran kimerült / energiahiányos?
2013. nov. 11. 18:03
 3/9 anonim ***** válasza:
Vágott már meg a 220V, többször is, sőt az emberek szemébe is néztem már sokszor, de összefüggést a kettő közt sosem éreztem.
2013. nov. 11. 18:07
 4/9 anonim ***** válasza:

hát kérdező téged biztos nem áramütés ér olyankor, mert akkor minimum mint valami hülye összerántódnál, mint amikor átrázz a hideg, csak egy picit jobban, a bizergő érzést nem áramütésnek hívják.

igen engem is ütött már meg

2013. nov. 11. 18:09
 5/9 A kérdező kommentje:
2. De, az vagyok, nagyon is.
2013. nov. 11. 18:56
 6/9 anonim ***** válasza:

Első blikkre azt mondanám, hogy esetleg érző vagy léleklátói képességed is lehet. Találkoztam már hasonlóval, bár tény, hogy ez inkább ezotéria kategória.

(#2)

2013. nov. 12. 11:03
 7/9 anonim ***** válasza:

#6, kérlek fogd meg magad, és húzz az ezotéria kategória mélyebb bugyraiba, azután fogd meg magad, mássz be egy faládába, szögeld rá a láda tetejét (belülről!!) és add fel magad postán (a lábaid azért kilóghatnak a dobozból...!) magának az Ördögnek. De ne vegyél retúrjegyet.

Köszönjük!

2013. nov. 12. 11:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is szeretlek téged, kedves #7-es :))
2013. nov. 12. 11:35
 9/9 anonim válasza:
Nem normáis szerintem
2019. jún. 13. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!