Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csajok! Hát én pofán verem...

Csajok! Hát én pofán verem magam. Meddig süllyedhet még ez a dolog?

Figyelt kérdés

Most lett elegem. Átlagos kinézetű vicces laza srácnak tartom magam, nem esik nehezemre lányokhoz közeledni, és hamar megtalálom szinte bárkivel a közös hangnemet.

De hát most lett elegem...

Szőkétől feketéig, 14től 22ig mindenfélét próbáltam már, 10ből 8nál szimpátiát váltok ki, és elindul valami. De amikor odajutunk ahoz az ominózus dologhoz, említés esik a diszkóról, mind imádja, én meg utálom!!! Innentől kezdve elkönyvelnek barátzónába...

Hát komolyan csajok, ennyire fontos az a kibszott se.ggrázás mások előtt ? Komolyan mondom kezdek elgondolkodni, azon hogy lemondok a nőkről. Megyek kúvázni... és maradok ab legény. 20/f

2013. nov. 16. 17:43
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

Gyere külföldre.Már ha tudsz idegennyelvet.

Itt értelmesebbek a nők.

2013. nov. 16. 17:44
 2/22 zotanbro ***** válasza:
elmennél buliba beállnál mögéjük és buli végén mehetne is a kúrás
 3/22 anonim ***** válasza:
70%
Mi a kérdés, drágaságom?
 4/22 anonim ***** válasza:
sajnos a legtöbbje pedig ilyen. aki meg normális az meg csúnya (magamról beszélek). ha szép csaj kell, márpedig mindenkinek az kell... akkor fogadd el h kur va.
2013. nov. 16. 17:45
 5/22 anonim ***** válasza:
52%
Vicces, én pl egy garázs rockkoncerten szedtem fel a csajt, akit hónapokig dugtam.
2013. nov. 16. 17:46
 6/22 A kérdező kommentje:
#3 Hát komolyan csajok, ennyire fontos az a kibszott se.ggrázás mások előtt ? Ott a kérdésed... Más már nem is számít ?
2013. nov. 16. 17:48
 7/22 anonim ***** válasza:
Hogy a fenébe jön ez szóba egyáltalán? Mit beszéltek erről?
2013. nov. 16. 17:55
 8/22 A kérdező kommentje:
Hát ha rákérdek mit szeret csinálni, tuti hogy a diszkó köztük van...
2013. nov. 16. 17:57
 9/22 anonim ***** válasza:

És az miért baj, hogy szeret bulizni?

Miért kell ezen lovagolni?

2013. nov. 16. 17:59
 10/22 A kérdező kommentje:
Mert én utálok odamenni, és valószínű mint az exem így ő sem mondana le arról amit szeret, úgyhogy nem is erőltetem ha annyira szeret diszkóba járni, akkor m1. Mondjuk szóba szoktam hozni, hogy zavarná e őt ha a barátja nem szeretni, de mind azt mondja hogy igen :D
2013. nov. 16. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!