Csajok! Hát én pofán verem magam. Meddig süllyedhet még ez a dolog?
Most lett elegem. Átlagos kinézetű vicces laza srácnak tartom magam, nem esik nehezemre lányokhoz közeledni, és hamar megtalálom szinte bárkivel a közös hangnemet.
De hát most lett elegem...
Szőkétől feketéig, 14től 22ig mindenfélét próbáltam már, 10ből 8nál szimpátiát váltok ki, és elindul valami. De amikor odajutunk ahoz az ominózus dologhoz, említés esik a diszkóról, mind imádja, én meg utálom!!! Innentől kezdve elkönyvelnek barátzónába...
Hát komolyan csajok, ennyire fontos az a kibszott se.ggrázás mások előtt ? Komolyan mondom kezdek elgondolkodni, azon hogy lemondok a nőkről. Megyek kúvázni... és maradok ab legény. 20/f
Én személy szerint nem járok diszkóba.Sőt 5 barátnőm van és egyik sem jár.(pedig szép lányok!!..egyik idióta ember válaszára reagálva)
És egyébként attól,hogy a kiszemelted szereti te pedig nem szerintem lehet kompromisszumot kötni(pl. elmegy a barátnőivel,te pedig a barátaiddal sörözni)VAGY elmentek egy jó házibuliba.Tehát nem érzem akkora akadálynak ezt a dolgot.
Üdvözletemet küldöm, én 18 éves lány vagyok, sosem léptem át még egy diszkónak sem a küszöbét, és nem is tervezem úgy az elkövetkezendő 70 évben ezt megtenni :)
Szóval jelentem, +1 ilyen lány már van ;) :D
Szia :))
Én sem szeretem a diszkókat :))
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!