Gáz, ha valaki egyedül megy el moziba?
Figyelt kérdés
2013. nov. 13. 20:12
1/8 anonim válasza:
Egyszer elmentem délelőtt egyedül, az úgy nem volt gáz, más nem is volt a teremben. De amikor sokan vannak elég ciki.
2/8 anonim válasza:
Én szoktam néha egyedül menni.
19/f
3/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz. Ha téged nem zavar... én jobban szeretek másokkal menni, de nem nézem le azokat akik egyedül mennek.
4/8 anonim válasza:
Gáz! Mindenki a szerelmével vagy szeretőjével megy moziba. Dugás előtti program. Esetleg még haverokkal nagy ritkán. Te meg egyedül elmennél egy ilyen közegbe??
6/8 anonim válasza:
annyira nem
viszont jóval olcsóbb:)))
7/8 anonim válasza:
Nem gaz,en is szoktam neha :D a film miatt megyek,nem? A tarsasag mar csak extra,de nelkule is jo a film. 17/L
8/8 anonim válasza:
Én majdnem egyedül néztem meg egy filmet premiervetítésen, este 8-kor. Kis mozi, benne van, hogy kevesen vannak, de ezt nem vártam. Félő volt, hogy elmarad az előadás is, mert egy embernek nem kapcsolják be a gépet, de végül beesett egy másik srác is, így ketten moziztunk.:D
Amúgy moziba én is azért megyek, hogy szórakozzak és a filmre koncentráljak. Ha ez egyedül jön össze, akkor egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!