Ha netes ismerkedésnél elsők között az érdekli, hogy egyedül élek e, az jelent valamit?
de ő a srác. és neki az első kérdése...
meg most nem tudom mit kérdezzek, elmondta mit dolgozik és pont. ilyenkor mit csináljak?
Kérdezd azt ami érdekel vele kapcsolatban.
Kutya vagy macska, rock vagy disco, stb
"szereted a munkádat?" stb...
Jön magától... vagy ha a beszélgetés nem megy, keress mást.
köszi, de mutattam magamról egy rosszul sikerült képet, erre szó nélkül kilépett
pedig fotomodell voltam :)
szóval nem tudja mit veszített
de én igen
komoly kapcsolatot keresek, csak éppen komoly kapcsolatkeresőkkel szeretnék kontaktba kerülni.
pl az előző a jó kép alapján válaszolgatott, a rosszul sikerült kép alaőpján köszönés nélkül ! kilépett
és nekem olyan társ kell, aki akár ha beteg vagyok, vagy fáradt fejű, akármi, de mellettem van. szóval akinek az a lényeg, hogy mutogatni kell egy csaj, abban én nem látok leendő társat.
A netes ismerkedés húspiac, ott sem viszed el az árút ha nem tetszik, hanem keresel másikat. Te sem írsz vissza olyannak, aki nem tetszik neked, hiszen van egy csomó másik, aki igen. Ideje lenne megszabadulni az illuzióidtól.
Hogy az eredeti kérdésre is reagáljak, az egyedül élésre is vannak jó meg rossz válaszok, de nagyban függ a korodtól, hogy mikor mi a jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!