Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha netes ismerkedésnél elsők...

Ha netes ismerkedésnél elsők között az érdekli, hogy egyedül élek e, az jelent valamit?

Figyelt kérdés
szóval érdekes, hogy még nem is beszélgetünk, de már a magánéletemről faggat, pedig ha beszélgetnénk, automatikusan kiderül mindenkiről minden. kicsit úgy érzem, mintha falhoz szegezne a kérdéseivel egy ismeretlen de majdnem minden második így kezdi.

2013. nov. 10. 19:35
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
meg mennyire fontos, hogy nekem kell vinni a beszélgetést? valahogy úgy érzem, mindig ezt várják.
2013. nov. 10. 19:42
 2/11 Moszuke ***** válasza:
hát mondjuk én ha lány lennék és 30felett ismerkednék nekem is ez lenne az első kérdésem a mai világban..
2013. nov. 10. 19:43
 3/11 A kérdező kommentje:

de ő a srác. és neki az első kérdése...

meg most nem tudom mit kérdezzek, elmondta mit dolgozik és pont. ilyenkor mit csináljak?

2013. nov. 10. 19:44
 4/11 anonim ***** válasza:

Kérdezd azt ami érdekel vele kapcsolatban.

Kutya vagy macska, rock vagy disco, stb

2013. nov. 10. 19:52
 5/11 anonim ***** válasza:

"szereted a munkádat?" stb...

Jön magától... vagy ha a beszélgetés nem megy, keress mást.

2013. nov. 10. 19:53
 6/11 A kérdező kommentje:

köszi, de mutattam magamról egy rosszul sikerült képet, erre szó nélkül kilépett

pedig fotomodell voltam :)

szóval nem tudja mit veszített

de én igen

2013. nov. 10. 20:34
 7/11 anonim ***** válasza:
Te ismerkedsz vagy csak játszol a pasikkal?
2013. nov. 10. 20:50
 8/11 A kérdező kommentje:

komoly kapcsolatot keresek, csak éppen komoly kapcsolatkeresőkkel szeretnék kontaktba kerülni.

pl az előző a jó kép alapján válaszolgatott, a rosszul sikerült kép alaőpján köszönés nélkül ! kilépett

és nekem olyan társ kell, aki akár ha beteg vagyok, vagy fáradt fejű, akármi, de mellettem van. szóval akinek az a lényeg, hogy mutogatni kell egy csaj, abban én nem látok leendő társat.

2013. nov. 11. 11:25
 9/11 anonim ***** válasza:

A netes ismerkedés húspiac, ott sem viszed el az árút ha nem tetszik, hanem keresel másikat. Te sem írsz vissza olyannak, aki nem tetszik neked, hiszen van egy csomó másik, aki igen. Ideje lenne megszabadulni az illuzióidtól.

Hogy az eredeti kérdésre is reagáljak, az egyedül élésre is vannak jó meg rossz válaszok, de nagyban függ a korodtól, hogy mikor mi a jó.

2013. nov. 11. 19:33
 10/11 A kérdező kommentje:
30 feletti férfi vajh miért kérdezi, hogy egyedül élek e. miért nem beszélget,miért nem megismerni akar, egy idő múlva úgy is vág mindenki mindent a másikról.
2013. nov. 11. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!