Én vagyok nyomi vagy mindenki más?
Figyelt kérdés
Szóval 14/f vagyok egy kisvárosban lakom.Nem akarok dicsekedni de elég jóképű vagyok(meg izmos) mert ismeretlen lányok sokszor szemeznek velem.Aki közelebbről ismer tudja hogy jó fej vagyok meg vicces meg minden,de vannak az iskolában "menő" fiúk,akik persze béjemikszeznek,meg állandóan facebookolnak.Vélük egyáltalán nem jövők ki.Állandóan hülyéskednek meg játsszák a fogyatékostA baj az hogy láthatóan a lányoknak az iskolában ez jön be.Egyszer egy ilyen "raj" lány(aki csúnya és kövér szerintem)oda jött hozzám meg a haverjaimhoz hogy nyomik vagyunk.4 barátom van akikkel rendszeresen elmegyünk pénteken a városba biciklizni.Nem a suli királyai,de ez engem egyáltalán nem zavar.Ja és még ezek a vagányok csak az iskolai lányokkal tudnak csajozni/hülyéskedni.Én próbálok a nem a mi iskolánkba járó lányokkal ismerkedni.Ezzek a fiúk csak 2 az osztályunkba járó szép lányokkal viccelődnek(szó szerint rá bu.ultak a két lányra).A kérdésem akkor én vagyok a nyomi vagy ők?Nektek lányok ezek a menő csávók jőnek be vagy a szerényebbek?2013. nov. 13. 19:41
11/12 anonim válasza:
Ne törödj velük.. Foglalkozz a saját életeddel.. Szánalmasak ha ezt mondják rád..vagy csak talán ők irigyek rád.. :) Ne mindig negatívan állj a dolgokhoz..
Hidd el régen én is nyomizva voltam..mert akkoriban picit ducika voltam.. Nos itt a 2013-as nyara bizonyított... uyganis sok régi osztálytársammal, és évfolyam társammal találkoztam akiknek szó szerint leesett az álluk.. hogy húú milyen jó nő lettem.. Örültem neki, hogy észre vettek végre..de ugyan úgy hidegen hagyott mert megmaradt bennük azért ez a nagyképűség.. :)
Tehát ne törödj velük.. Foglalkozz a saját életeddel, és építds a jövöd! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!