Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Én vagyok nyomi vagy mindenki...

Én vagyok nyomi vagy mindenki más?

Figyelt kérdés
Szóval 14/f vagyok egy kisvárosban lakom.Nem akarok dicsekedni de elég jóképű vagyok(meg izmos) mert ismeretlen lányok sokszor szemeznek velem.Aki közelebbről ismer tudja hogy jó fej vagyok meg vicces meg minden,de vannak az iskolában "menő" fiúk,akik persze béjemikszeznek,meg állandóan facebookolnak.Vélük egyáltalán nem jövők ki.Állandóan hülyéskednek meg játsszák a fogyatékostA baj az hogy láthatóan a lányoknak az iskolában ez jön be.Egyszer egy ilyen "raj" lány(aki csúnya és kövér szerintem)oda jött hozzám meg a haverjaimhoz hogy nyomik vagyunk.4 barátom van akikkel rendszeresen elmegyünk pénteken a városba biciklizni.Nem a suli királyai,de ez engem egyáltalán nem zavar.Ja és még ezek a vagányok csak az iskolai lányokkal tudnak csajozni/hülyéskedni.Én próbálok a nem a mi iskolánkba járó lányokkal ismerkedni.Ezzek a fiúk csak 2 az osztályunkba járó szép lányokkal viccelődnek(szó szerint rá bu.ultak a két lányra).A kérdésem akkor én vagyok a nyomi vagy ők?Nektek lányok ezek a menő csávók jőnek be vagy a szerényebbek?
2013. nov. 13. 19:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Te is.
2013. nov. 13. 19:43
 2/12 anonim ***** válasza:

Szerintem az értelmesebb lányok úgy gondolják, hogy meghagynak téged a BM-öknek:D Hozzájuk való vagy, amint elnézem:D

BM=bögyös maca, ahogy Eötvös Csöpike mondaná:D

2013. nov. 13. 19:44
 3/12 zotanbro ***** válasza:
ők.
2013. nov. 13. 19:45
 4/12 anonim ***** válasza:
Te vagy a nyomi.
2013. nov. 13. 19:47
 5/12 anonim ***** válasza:

TE, de ezt te is tudod, és a kérdés is felesleges, mert a tudatosan próbálod magaddal azt hitetni hogy a többiek a nyomik.. de valójában te vagy az, és ezt valahol mélyen te is tudod.

Ne másban keresd a szálkát, hanem magadban a gerendát!

2013. nov. 13. 19:48
 6/12 A kérdező kommentje:
És én miért vagyok nyomi?(már csak hogy megváltozzak)
2013. nov. 13. 19:58
 7/12 anonim ***** válasza:
Te vagy a nyomi, kérdező. Csak te.
2013. nov. 13. 20:09
 8/12 anonim ***** válasza:

Senki se nyomi..mindig is voltak ilyenek..és lesznek ilyenek! Ezen te ne aggódj! Majd fordul a kocka..és rátalálsz a helyedre...

A nagyképűség ellen meg nem tudsz mit tenni...csak tudnám, hogy sokan mire nagyképűek főleg abban a korban.. :)

2013. nov. 13. 20:18
 9/12 A kérdező kommentje:
Most újra átgondolva ezek a fiúkkal mint mondtam nem igazán tudok beszélgetni max. csak valami hülyeséget mondani és kész.Ami zavar hogy ők tök jól elvannak egymással és engem nem igazán fogadnak el.Sztem ezért írtam a kérdést is.Irigységből.Na mindegy.Legalább én szép vagyok.
2013. nov. 13. 20:29
 10/12 A kérdező kommentje:
A másik kérdésem ha nem nézek ki nyominak és nem vagyok balfék és még csajozni is kiválóan tudok akkor mért mondják rám egyesek hogy nyomi vagyok?
2013. nov. 13. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!