Miért van az, hogy egy szűz pasi senkinek sem kell, sokkal inkább a tapasztalt pasik. Holott a nőknél fordítva van, mindenki az érintetlen hamvas szűz lányt kedveli, ellentétben a már túl sokat használt ribizlivel szemben?
Általánosító, mikro tapasztalatokra építő az állításod.
Nincs erre sablon, se jó válasz.
30/F
Szűz lánnyal nem, hacsak nem vagyok belé szerelmes.
Alapelv nálam.
Úgy, hogy ez csak egy általánosítás.
Szerintem ostobaság partnerszám alapján ítélkezni. Én már megtapasztaltam, hogy nem a szexuális tapasztalatok mennyisége fogja meghatározni a szex minőségét.
Amúgy, aki képes olyat mondani egy nőre, hogy "használt", úgy beszélni róla, mint egy koszos rongyról, az semmiféle szexet nem érdemel semmilyen nővel. Még egy útszéli kvával sem.
mert ökölvívó mérkőzésre sem egy kezdőt hívnak,hanem egy jó bunyóst.
a nők is szeretnék jól érezni magukat.
mi férfiak meg kapcsolatban nem szeretjük a használt cipőt.
a túl sok partnerrel lévő nők lelkileg megváltoznak,sokkal könnyebben túllépnek a dolgokon,nem harcolnak.
míg egy nem olyan elhasznált csaj jobban küzd egy kapcsolatért és őszintén beleteszi magát,jobban megbecsüli.
ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!