Miért ilyen nehéz ismerkedni?
20 éves vagyok, ázsiai lány. A barátnőim szépnek mondanak, igyekszem mindig kedves lenni, de ennek ellenére úgy érzem sosem lesz párkapcsolatom.
A tapasztalatom az, hogy a legtöbben mint érdekesség tekintenek rám, ezért tartanak mint lány"barát". De nekem barátom van elég, az nem kell. Ennyire nem szeretitek a külföldi lányokat/nem tudjátok elfogadni?
Ez lemaradt Jaguár:
Jaguar Warrior kérdése:
Vajon ez lehet a legfurcsább, legbizarrabb kérdés ami eddig "emberi" lényt foglalkoztatott?
A kérdés persze teljesen komoly.
Szóval az előrágott ételek után zuhanjunk egyet a jó ízlés skáláján így itt a következő furcsaság.
Miután megettem a narancsot ettem egy Kit-Kat csokit aminek ugye piros a papírja és ezért komolyan elkezdett foglalkoztatni az, hogy
Lehetséges-e szájba menstruálni valakit? (elsősorban pasit)
Elvégre egy viszonylag lassú folyamatról van szó és gondolom nem menne egy-két perc alatt a dolog.
Szóval csajok, ha a párotok ezt kérné akkor belemennétek vagy megpróbálnátok, esetleg kérnétek, hogy csinálhassátok neki?
Pasik, kérnétek ezt a barátnőtöktől vagy megtennétek, ha ő ezt akarná?
Esetleg gondolt erre már más is rajtam kívül?
Várom a komoly válaszokat.
Keress kérdéseket hasonló témákban: menstruáció, orális
2012-12-10 23:03
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
:D
Valaki a válaszokban trollkodik, valaki a kérdésekben is szokott, unatkoztam. :)
Nem kell ebbe többet beleképzelni. Ezek azok a kérdések/válaszok amik elkerülték a modik figyelmét de ez már egy éve volt... Azóta pont ezek miatt le voltam tiltva 6 hónapig. Szóval befejezhetnéd már a baromságaidat.
A lány teljesen padlón volt de téged csak az érdekelt, hogy képet kunyerálj... Nincs is benned semmi jó szándék.
Mi az, hogy szubnak vallom magam te idióta, hatalmas képzavarban élsz, komolyan én már csak röhögök rajtad ember. :D
Te még felvállalni is gyáva vagy magad. Ha te egy anonim oldalra kirakott troll kérdésből és válaszból ennyit tudtál leszűrni akkor te nem vagy 100-as.
nekem sem tűntek "troll" kérdéseknek/válaszoknak :o
egyébként természetesen leszarom
A beszélgetés közepén (itt) te sem tagadtad szubmisszív vágyaidat. Csak a mazochizmust - ennek tagadása a sebeknél felesleges.
Ennyire kifordulsz magadból egy fotó után? Komolyan oda akarsz állni a lányhoz azzal a szöveggel, hogy ez csak vicc volt? Viccből ismertem be az tegnap is? Reméljük nem olyan szeretethiányos, hogy el is hiszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!