Hol lehet manapság ismerkedni? 22 éves lány vagyok és baromi nehéz egy normális pasit találni. Hol keressek? Én nem szexkapcsolatra vágyok, hanem szerelemre, a korom beli pasik meg szexet akarnak csak.
Kávézók,park,esetleg net.
Amúgy nem mindeki csak azt akar.
Nem kell erőltetni a témát. Barátkozni kell, időként ki kell terjeszteni a szűrési feltételeket
Én pl. soha nem gondoltam volna, hogy egy főállású bohóc be fog jönni mint férfi, aztán mégis.
A barátságok alatt pedig képet kialakítani az illetőről és máris reálisabban látod, hogy az srác jobban passzol-e hozzád, vagy ő is csak egy könnyű vérű csődör.
milyen érdekes, hogy csak szexet akarnak a korodbeli pasik... ha még lenne értelmes, csinos, normális szerethető lány akiben meg lehet bízni akkor lehet, hogy a szexen kívül mást is akarnának tőletek a férfiak...
26F
én ugyanígy vagyok csak pasiba.
a tinifruskák nagyra tartjk magukat, és nemkell nekik senki, mert hatalmasat csalodtak '75 be, és jól megvannak egyedül.
Az idősebb, komolyabb lányoknak meg már mindegyiknek van valakije, vagy volt, nemrég szakított és nem akar.
22 vagyok, és kb senkinek sem kellek. pedig jókiállűsú, sármos ejjel nappal kristóf feelingem van.
Tegyük azért hozzá, hogy elégéé zárkózott vagyok, és büszke is, bár nemtudom mire....sosem lennék appucsa egy lányak, sőt pontohgy általában bunkozom velük.
ha gondolod akkor írj rám, bár lehet h idősebbeket keresel... én is ugyanebben a cipőben járok, csak még talán zárkózott is egy kicsit
18/F
5-ös, csak nem stejner kristóf feelinged van? XD
viccet félretéve, a kérdezőnek, hát, ha viszonylag helyes lány vagy, akkor társkereső oldalon képet raksz fel magadról, kapni fogod az üziket, de sztem itt is a priviket most, lehet válogatós vagy, vagy nem tudom.
21f
jah steiner vagyok a meztelen kutyájával...grat. -_-
de abbol is látszik, hogy ígyvan, mert félnekbeismerni, és ezért kaptam 0% ot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!