Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Ha rátok írna facebookon...

Fiúk! Ha rátok írna facebookon egy lány akit nem ismertek, de mindennap látjátok, nyomulósnak gondolnátok emiatt hogy csak úgy ír, vagy mit gondolnátok róla ebből, hogy nem is ismer de csak szimplán rátok ír?

Figyelt kérdés
És egy +kérdés. Lehet hogy gáz ez a fajta figyelemfelkeltés, de végül is 21.század, szóval lájkoltam ennek a srácnak a képét, ezzel jelezve neki picit hogy tetszik, de ő nem reagált semmit, nem lájkolt vissza meg nem is írt chaten meg semmi, pedig már suliba is néztem, meg nagyon sokszor futunk egymásba, szóval ha tetszenék neki már rám írt volna, rám köszönt volna vagy valami, nem? Ez nekem fontos, úgyhogy kérlek segítsetek:) Ja, és az igaz hogy minden srác általában arra vár, hogy a lány kezdeményezzen? Előre is köszönöm. 15/L
2013. okt. 29. 23:52
1 2
 11/13 anonim válasza:

Szerintem nyugodtan ráírhatsz, ha normális srácról beszélünk, nem fog elküldeni.

Van egy srác akit szívesen bejelölnék és írnék neki, csak szerintem furán venné ki magát, hogy sosem beszéltünk. A helyében azon gondolkodnék, hogy "ez meg honnan tudja nevemet és egyáltalán ki ez?" :D

15/L

2013. okt. 30. 17:14
 12/13 anonim ***** válasza:
#11 Nyugodtan jelölj be, nem harapok :D
2013. okt. 30. 19:12
 13/13 A kérdező kommentje:
#11 szerintem bejelölhetnéd attól, abban nincs semmi:D mostanában már mindenki jelölgeti egymást, és még az is lehet, hogy rád ír, hogy honnan ismeritek egymást, te meg mondhatod, hogy csak bejelölted, mert nagyon szimpatikus:D
2013. okt. 30. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!