16 év körüli fiúk, mit gondolnátok, ha egy lány leszólítana a buszmegállóban?
Szóval.
reggelente a buszmegállóban ott szokott lenni egy nagyon nagyon nagyon nagyon aranyos fiú és már régóta tervezem, hogy egyszer odamegyek hozzá, vagy valami, csak nem tudom, mivel kéne odamennem...mármint oké, hogy odamegyek hozzá és mondjuk köszönök neki, hogy -Szia, hogy vagy? :) csak épp az a gáz, hogy nem tudom a nevét, meg semmi, csak azt, hogy merre lakik, meg hogy aranyos. szóval szerintetek hogy keltsem fel a figyelmét? mit mondjak neki, amikor odamegyek hozzá?
"szia! hogy hivnak?" + elbuvolo szeles mosoly
brutalisan hetkoznapi es snassz duma de a legjobb. vagy legalabbis jobb mint a "hany ora van?" :D nekem mindig bevalik. csak azert arra figyelj h a buszkesseged mindig maradjon meg es nehogy szaladj utana mint egy pincs kutya!! az tilos! ez a fiuk dolga ;)
17/L
Ha csak úgy odalépne és leszólítana, arra gondolnék, vajon hányszor csinálhatja ezt naponta. :)
Jobb, ha sűrűn elmész mellette, aztán pár nap után mosolyogsz, biccentesz, stb. Ha már látásból ismeritek egymást, akkor már lehet dumálni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!