Miért nincs barátom?
Egy pár dolog rólam:
-modellkedem így alapvető dolog, hogy a testemmel semmi gnd nincs, csinos vagyok (fiúk is így vélekednek rólam)
-szép vagyok a fiúk szerint
-kedves vagyok és mindenkivel hamar megtalálom a közös hangot
-önbizalom hiányom van és SAJNOS ennek párszor hangot is adok
-imádok beszélgetni és nyitott vagyok minden témára
-sosem kell beszélgetést úgy kezdenem senkivel hogy "miujság?" mert mindig jön egy téma abból még egy és órákon keresztül beszélgetek bárkivel-bármiről
-nem szoktam magam sminkelni (ha számít valamit és mond valamit ahhoz, hogy a fiúk szépnek tartanak)
-normális ruhákban járok amik csinosan mutatnak rajtam
-kék szemem van és hosszú, szőke hajam
Tényleg ha egy társaságba kerülök bármilyen fiúval is, nincs olyan aki ne szeretne belém, de mindegyik csak távolról csodál és másnak áradozik rólam, pedig mindenkivel szívesen beszélgetek és kedves vagyok, nem elutasító.
Mi az oka annak, hogy mégsem mernek elhívni még csak egy teára sem?
Én nem értem, ha nincs pasid, miért nem iszol ezzel a fiúval egy teát? Lehet, hogy ezért nincs pasid, mert van, van, van, de Te azt mondod nekik, hogy "Jaj, de én nem ÍGY akarok ismerkedni, hanem valahogy máshogy."
Az is baj, ha nem vagy elég szerény. Aki gőgös, azt senki nem bírja. Az, hogy sokat beszélsz: megint csak hátrány lehet. Mindazonáltal mindig a modelleknek van a legrondább pasijuk, mert tényleg nem mer senki odamenni hozzájuk. De, ha nem lennél béna: Te mennél oda ahhoz a fiúhoz, aki tetszik Neked. Nem lehet, hogy Te nem is akarsz senkivel járni, nem is nagyon tetszik Neked senki és nem is izgat a szex (nincs nagy libidód; akár frigid is vagy)?
Azt gondolom még ezen kívül, hogy olyan modell nincs, aki mindenkinek tetszik, csak mondjuk 12-ből 1 fiúnak.
És még ott van a Sorsod is, ha az alapján 45 évesen fogsz férjhez menni, akkor bármit kapálózhatsz, akkor is csak akkor találod meg az igazit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!