Miért nincs barátom?
Egy pár dolog rólam:
-modellkedem így alapvető dolog, hogy a testemmel semmi gnd nincs, csinos vagyok (fiúk is így vélekednek rólam)
-szép vagyok a fiúk szerint
-kedves vagyok és mindenkivel hamar megtalálom a közös hangot
-önbizalom hiányom van és SAJNOS ennek párszor hangot is adok
-imádok beszélgetni és nyitott vagyok minden témára
-sosem kell beszélgetést úgy kezdenem senkivel hogy "miujság?" mert mindig jön egy téma abból még egy és órákon keresztül beszélgetek bárkivel-bármiről
-nem szoktam magam sminkelni (ha számít valamit és mond valamit ahhoz, hogy a fiúk szépnek tartanak)
-normális ruhákban járok amik csinosan mutatnak rajtam
-kék szemem van és hosszú, szőke hajam
Tényleg ha egy társaságba kerülök bármilyen fiúval is, nincs olyan aki ne szeretne belém, de mindegyik csak távolról csodál és másnak áradozik rólam, pedig mindenkivel szívesen beszélgetek és kedves vagyok, nem elutasító.
Mi az oka annak, hogy mégsem mernek elhívni még csak egy teára sem?
Egyszer majdnem jártam egy modell csajjal. Eléggé sértődékeny volt, úgyhogy annyi volt... Többet inkább hozzá se szóltam.
Egyébként szerintem csak tartanak tőled, mert általában a férfiak félnek a szép lányoktól... Sőt, a pszichológia szerint a férfiak előszeretettel kezdeményeznek olyan lányoknál, akinél maximális esélyük van...
Lehetsz te kedves és aranyos és szép, attól még nem leszel full esélyes számukra. Nem csak a ronda lányoknak nehéz, hanem a túl szépeknek is. :)
Hát én ahogy elolvastam a kérdésedet, teljesen világos számomra miért nincs barátod.:D
Szerintem tedd ezt te is. Olvasd el a kérdésedet úgy, mintha válaszolnod kéne rá neked is.
Szerintem, mivel k***szott gyönyörű lehetsz, attól félnek, hogy túl sok fiú legyeskedik körülötted, és előbb-utóbb megcsalás lenne belőle...
U.i.: Most utállak, amiért ilyen vagy :D
Egyáltalán nincs nagy igényem a fiúk terén, de ezt abból is le lehet venni, hogy tényleg mindenkivel elbeszélgetek.
Van egy fogyatékos fiú az iskolánkban és mindenki kineveti, konkrétan vagy én vagy egy tanár beszélget vele, mert más nem szól hozzá.
Én őt sem ítélem el, tényleg mindenkivel el tudok beszélgetni és mindenki a bizalmába fogad, ám mindig megállunk a barátságos beszélgetésnél.
Egyébként szerencsére sértődékeny sem vagyok, ez a pozitív hatása az önbizalom hiánynak, mert ha valami lecsúnyáz akkor nem tudom zokon venni, hiszen én is így gondolom.:)
Én megkérdeztem, hogy nincs-e kedve eljönni velem teázni, de még nem válaszolt.
Szerintetek már nem is érdeklem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!