Miért nincs barátom?
Egy pár dolog rólam:
-modellkedem így alapvető dolog, hogy a testemmel semmi gnd nincs, csinos vagyok (fiúk is így vélekednek rólam)
-szép vagyok a fiúk szerint
-kedves vagyok és mindenkivel hamar megtalálom a közös hangot
-önbizalom hiányom van és SAJNOS ennek párszor hangot is adok
-imádok beszélgetni és nyitott vagyok minden témára
-sosem kell beszélgetést úgy kezdenem senkivel hogy "miujság?" mert mindig jön egy téma abból még egy és órákon keresztül beszélgetek bárkivel-bármiről
-nem szoktam magam sminkelni (ha számít valamit és mond valamit ahhoz, hogy a fiúk szépnek tartanak)
-normális ruhákban járok amik csinosan mutatnak rajtam
-kék szemem van és hosszú, szőke hajam
Tényleg ha egy társaságba kerülök bármilyen fiúval is, nincs olyan aki ne szeretne belém, de mindegyik csak távolról csodál és másnak áradozik rólam, pedig mindenkivel szívesen beszélgetek és kedves vagyok, nem elutasító.
Mi az oka annak, hogy mégsem mernek elhívni még csak egy teára sem?
Nem én gondolom ezeket magamról, de mindenki ezt mondja és nem csak a fiúkat értem ezen, hiszen ők persze, bókolgatnak, hogy megkapjanak, stb.
Nincs k.rv.s kinézetem, modellként nem is lehet..nem playboy magazin szereplője vagyok, egy rendes modellnek pedig letisztult külseje kell hogy legyen semmi mű dologgal!
Kedves Első! Ne haragudj, de a kérdést nem az ismeretlen meghívások felbukkanása érdekében tettem fel.:)
Önbizalom hiány és kimutatod! Akármennyire is szép vagy, engem borzasztóan zavar, ha egy lány folyamat szidja magát, hogy én ronda vagyok, kövér vagyok, stb. Uncsi és egy idő után hagyni szoktam a búsba mert az azt jelenti, hogy hiába mondom, hogy szép, nem érdekli a véleményem.
19/F
14. De.. miért nem?
Mindig elutasítanak a lányok. :,((((((
feltételezem, kedves első csak arra szeretett volna rámutatni,hogy a sors kifürkészhetetlen mivoltából innen is megismerhetsz számodra szimpatikus férfi embereket,akikkel akár kapcsolat is kialakulhat. kedves kérdező, aki pasit vagy nőt szeretne az bizony minden alkalmat igyekszik megragadni.
a választ véleményem szerint már leírták előttem. de azt is igaznak vélem,hogy egy kissé felszínes vagy. arányokat tekintve több a külsőségekről való leírás mint a bensőről. de a legfontosabb.. keseregni sose szabad, mert az semmire sem megoldás.
#15!
Én fogadni szoktam a bókokat és nem sokszor mutatom ki, hogy nem értek velük egyet és nem kezdek el veszekedni sem, hogy "jajj dehogy hát én csúnya vagyok".
#16!
Sokan írták, hogy modellként biztos k.rv.s a kinézetem, ezért írtam le érthetően, hogy ez tévhit és nincs így.!
Kedves Első! Sajnálom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!