Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nincs barátom?

Miért nincs barátom?

Figyelt kérdés

Egy pár dolog rólam:

-modellkedem így alapvető dolog, hogy a testemmel semmi gnd nincs, csinos vagyok (fiúk is így vélekednek rólam)

-szép vagyok a fiúk szerint

-kedves vagyok és mindenkivel hamar megtalálom a közös hangot

-önbizalom hiányom van és SAJNOS ennek párszor hangot is adok

-imádok beszélgetni és nyitott vagyok minden témára

-sosem kell beszélgetést úgy kezdenem senkivel hogy "miujság?" mert mindig jön egy téma abból még egy és órákon keresztül beszélgetek bárkivel-bármiről

-nem szoktam magam sminkelni (ha számít valamit és mond valamit ahhoz, hogy a fiúk szépnek tartanak)

-normális ruhákban járok amik csinosan mutatnak rajtam

-kék szemem van és hosszú, szőke hajam

Tényleg ha egy társaságba kerülök bármilyen fiúval is, nincs olyan aki ne szeretne belém, de mindegyik csak távolról csodál és másnak áradozik rólam, pedig mindenkivel szívesen beszélgetek és kedves vagyok, nem elutasító.

Mi az oka annak, hogy mégsem mernek elhívni még csak egy teára sem?

2013. okt. 29. 00:07
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:

# 28:

Köszönöm, eddig is tisztában voltam a white-knight definíciójával, azért bátorkodtam használni...

2013. okt. 29. 01:00
 32/47 anonim ***** válasza:
tudom, csak az vagy
2013. okt. 29. 01:01
 33/47 zero-eco86 válasza:
Ez így azért mókás mert mind a kettő oldalnak ugyanúgy tudok hinni aki azt mondja hogy nagyképű vagy és neked is aki azt mondja hogy nem. Látatlanban leírás alapján, az alapján hogy minek írod magad az csak egy dolog, ráadásul régi aranyszabály a papír mindent elbír alapon akár hazudhatsz is. Nem akarlak vádolni semmi ilyesmi csak azt mondom hogy egy felsorolás alapján nehéz megmondani. Ám azzal egyet tudok érteni amit mások is mondanak, félnek tőled. "Nagy nemes vadra" már bocsánat a kifejezésért kevesen vadásznak, ráadásul a modellekkel szemben van egy két sztereotípia is. Illetve a ha azt veszem alapul amiket írsz abból még van egy tulajdonságod ami még ijesztőbben hat a férfiakra mint a szépséged, ez pedig az hogy okos vagy. Szép és okos túl veszélyes kombináció általában egy férfinek,így aztán a legtöbben inkább távol maradnak tőled. Szerény véleményem szerint ez a Te gondod.
2013. okt. 29. 04:25
 34/47 anonim ***** válasza:

"Tényleg ha egy társaságba kerülök bármilyen fiúval is, nincs olyan aki ne szeretne belém,"

Aha..ezek után nekem nincs is kérdésem.:)

Ilyen hozzáállással ne legyenek nagy igényeid.

2013. okt. 29. 08:07
 35/47 anonim ***** válasza:
privátban mutatsz magadról 1 képet?
2013. okt. 29. 08:22
 36/47 anonim ***** válasza:

nem akarok nyomulni, de erre a kérdésre csak úgy lehetne válaszolni, ha beszélgetnénk pl vagy 3 hetet, és akkor már kialakulna bennem egy kép rólad, ami alapján meg tudnám mondani, hogy milyennek látlak, és ha nem akarnék veled járni akkor miért nem.

mert az úgy tök jó, hogy írod magadról, hogy milyen vagy, csak egyrészt ezt ki hiszi el, másrészt meg ez még mindig kevés infó.

2013. okt. 29. 08:39
 37/47 anonim ***** válasza:

Tettél már fel itt képet? Te vagy a nyakmutogatós? :DD

Akkor szerintem nincs okod aggodalomra kapcsolatok terén és önbizalomhiányra sem :)

2013. okt. 29. 14:22
 38/47 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a segítségeket.

Képet pedig nem fogok ide kitenni..azt sem tudom, hogy kinek küldöm és szerintem teljesen más egy embert úgy ismerni, hogy neten beszélgettek és úgy, hogy közös programokat csináltok és együtt vagytok.

2013. okt. 30. 00:25
 39/47 anonim válasza:

Te nem az a lany vagy, aki a feneket mutogatta itt 2 hete?

mindezt nem rosszindulatbol kerdem, de teljesen raillik a leiras arra a lanyra, akivel akkor priviztem.

2013. okt. 31. 16:23
 40/47 A kérdező kommentje:

Nem!!

Nem küldözgetek képeket, itt meg főleg nem és főleg a fenekemről nem.

2013. okt. 31. 16:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!