16 éves vagyok, nincs még barátom. Szoktam fiúkkal lógni azért, de nem az eseteim. Van, aki már ilyenkor bárkivl csókolózott, akár öregebbel is. Jól teszem, h várok? Lesz nekem is barátom, csak maradjak türelmes?
Figyelt kérdés
#Pasi űgy
2013. szept. 4. 18:57
1/8 anonim válasza:
Ne siess sehova, majd mindennek eljön az ideje. ;)
(F)
2/8 anonim válasza:
Igazából, ha mindig csak vársz, akkor soha nem lesz. Ha akarsz, akkor bedobod magad, és előbb utóbb biztos, hogy lesz. Ha várni akarsz, akkor vársz és később dobod be magad, de ha mindig csak vársz, akkor soha nem lesz.
3/8 anonim válasza:
türelem,tényleg ne kapkodj,
én évek óta 'kerestem' a boldogságot,
aztán feladtam.. és most boldogabb vagyok mint valaha életem szerelmével!
4/8 kismutyesz_ válasza:
Egy fiú akkor jön amikor jönnie kell. Alapból nem jó ha erőlteted. :
16/f
6/8 anonim válasza:
5-ös vagyok.
Én tettem fel anno ezt a kérdést önbizalomnövelőnek.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__47..
7/8 anonim válasza:
Öregekkel, ja gondolom neked már az is öreg, aki 23. -.-
8/8 anonim válasza:
Ne aggódj, gondolom a kérdés után szép számmal küldözgették a privát üzeneteket :33
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!