Hogyan lehetne több embert megismerni (főleg 16-20 éves srácokkal ) anélkül, hogy lerészegednénk vagy ilyenek?
Figyelt kérdés
Baráti és kapcsolatra egyaránt.
16 L
2013. okt. 26. 23:06
11/15 anonim válasza:
Társastánc nagyon jó ismerkedési lehetőség.
Ninvs pia és mivel partnerrel táncolsz meg tudod ismerni.Ezenkívül a táncosok nagyrédz kultúrált és normális.
12/15 A kérdező kommentje:
azért hagytam abba a társastáncot mert nem volt párom, pedig imádtam :(
2013. okt. 27. 21:33
13/15 anonim válasza:
11-es vagyok.
Bocs borzalmasan írtam csak siettem:D
Ha ilyen táncoslábú vagy akkor mehetsz táncos bulikra oda nem kell pár.
Például Budapesten a Szieszta,Harmónia bálok stb..
Ott találhatsz partnert is.
14/15 A kérdező kommentje:
Nem igazán tudok jól táncolni, mert pár nélkűl a tanár nem igazán foglalkozott velem :( 2,5 évig jártam és folyton igérgette, hogy szerez nekem egy párt, de semmi. A tudásom.... nem igazán elég egy ilyen helyre.
2013. okt. 27. 23:14
15/15 anonim válasza:
Jaj,dehogynem :D
Jópár lány úgy megy oda hogy táncolni sem tud.
A férfiak-a "kedves"-nòkkel ellentétben toleránsak ilyen téren és szívesen tanítgaják a lányokat.Meg persze nem csak hiperprofik járnak.
De te ráadásul tudsz is táncolni...
Párt meg azért magadnak is kereshettél volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!