Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan fogok így bárkit is...

Hogyan fogok így bárkit is megismerni?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok.

Nem tartom magam csúnyának, és a jelzések szerint a pasik, férfiak sem. Nem egyszer szólítottak már meg az utcán hogy van-e kedvem ismerkedni, és az ismerőseim közül is sokan bepróbálkoztak már... De nekem egy fiú sem jön be. Az érettebbeket, férfiasabbakat kedvelem, 24-25 év körülieket.

És nem tudom hol ismerkedhetnék vagy találkozhatnék ezzel a korosztállyal.

Nem járok bulizni és az ismeretségi köreimben nincsenek ilyen fiúk... Netes ismerkedést nem szeretem, kicsit régimódi vagyok, azt szeretem ha a kezdetektől személyesen ismerjük egymást, a fiú kezdeményez, bókol, akár virágot hoz, és spontán kialakul a dolog, alapból nem olyan célzattal találkozunk hogy össze akarunk jönni ha működik, stb.

Szerintetek lehetséges így velem egyáltalán ismerkedni ennyi idős fiúknak? Vagy mit kéne tennem?

2013. okt. 21. 18:28
 1/8 anonim ***** válasza:
51%
Megint te vagy az? nem találtál 25 éves pasit saját házzal kocsival?
2013. okt. 21. 18:30
 2/8 anonim ***** válasza:

Tehát szereted, ha megvásárolják a társaságodat? :S

Te vagy az Blanka?

3/8 anonim ***** válasza:
Sajnáljalak?:)
 4/8 anonim ***** válasza:

ma még hányszor teszed fel ezt a kérdést?

amúgy járj kondizni ott vannak idősebb igényes férfiak

2013. okt. 21. 18:31
 5/8 A kérdező kommentje:

Volt már ilyen kérdés? Milyen Blanka?

Nekem nem ház kell meg kocsi meg hogy megvásároljanak.

Egyszerűen a saját korosztályombeli fiúk annyira éretlenek és gyerekesek hogy az már röhej!

Érettség, férfiasság kell, nem pénz, tahó!

2013. okt. 21. 18:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát kíváncsi lennék merre laksz, mert véletlenül belefutottál egy 24 évesbe. :) Bár szinte biztos, h az ország másik felében laksz. Sztem a netes ismerkedés nem rossz kezdésnek, ha gondolod, majd írsz, ha nem, akkor jó keresést.
2013. okt. 21. 18:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Próbáld meg emberként kezelni a férfiakat szerintem, emberekkel ismerkedj, ne a korosztállyal meg az érettségel, lehet segítene.
2013. okt. 21. 19:05
 8/8 A kérdező kommentje:

Utolsó, ezt hogy érted?

Emberekkel ismerkedem. Csak az eddigi tapasztalataim alapján (amit két kezem kell hogy meg tudjak számolni) a korombeli fiúk érettségben (testileg és lelkileg is) nagyon vissza vannak maradva ahhoz képest amit én vonzónak találok.

2013. okt. 21. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!