Hogyan fogok így bárkit is megismerni?
18 éves lány vagyok.
Nem tartom magam csúnyának, és a jelzések szerint a pasik, férfiak sem. Nem egyszer szólítottak már meg az utcán hogy van-e kedvem ismerkedni, és az ismerőseim közül is sokan bepróbálkoztak már... De nekem egy fiú sem jön be. Az érettebbeket, férfiasabbakat kedvelem, 24-25 év körülieket.
És nem tudom hol ismerkedhetnék vagy találkozhatnék ezzel a korosztállyal.
Nem járok bulizni és az ismeretségi köreimben nincsenek ilyen fiúk... Netes ismerkedést nem szeretem, kicsit régimódi vagyok, azt szeretem ha a kezdetektől személyesen ismerjük egymást, a fiú kezdeményez, bókol, akár virágot hoz, és spontán kialakul a dolog, alapból nem olyan célzattal találkozunk hogy össze akarunk jönni ha működik, stb.
Szerintetek lehetséges így velem egyáltalán ismerkedni ennyi idős fiúknak? Vagy mit kéne tennem?
Tehát szereted, ha megvásárolják a társaságodat? :S
Te vagy az Blanka?
ma még hányszor teszed fel ezt a kérdést?
amúgy járj kondizni ott vannak idősebb igényes férfiak
Volt már ilyen kérdés? Milyen Blanka?
Nekem nem ház kell meg kocsi meg hogy megvásároljanak.
Egyszerűen a saját korosztályombeli fiúk annyira éretlenek és gyerekesek hogy az már röhej!
Érettség, férfiasság kell, nem pénz, tahó!
Utolsó, ezt hogy érted?
Emberekkel ismerkedem. Csak az eddigi tapasztalataim alapján (amit két kezem kell hogy meg tudjak számolni) a korombeli fiúk érettségben (testileg és lelkileg is) nagyon vissza vannak maradva ahhoz képest amit én vonzónak találok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!