Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szeretnék megismerni egy...

Szeretnék megismerni egy lányt (? )

Figyelt kérdés

2 óránk van együtt, mindegyik utolsó óra, és hát előtte nincs nagyon idő beszélgetni, mindenki éppen csak beesik kezdésre... közben sem tudok dumálni vele, utána meg mindig gyorsan elrohan :( na és arra gondoltam, hogy utánafutnék :D Mert tetszik, és szeretném megismerni! :) De így nem tudnám ezt megmondani neki... kéne egy ürügy a kezdeményezésre. Nem tudom mi legyen... valami az órával kapcsolatos dolog? :/

Aztán abból már kialakulna a beszélgetés és elhívhatnám valahová... :)

Félek nagyon! :D

20f

2013. okt. 10. 21:41
 1/2 anonim válasza:
nem vagyok profi a témában, de szerintem ha utána futnál és megmondanád neki ezt az egészet, hogy nagyon csinosnak találod és szeretnéd megismerni, az nagyon cuki dolog lenne. Mi lányok / nők nem igazán szeretjük a betanult szöveget, sokkal inkább az őszinteséget :) hajrá
2013. okt. 11. 12:01
 2/2 A kérdező kommentje:

Az tényleg nem menne :((

Inkább mégegyszer megpróbálok óra előtt találkozni vele, vagy pedig utána azzal futok hozzá, hogy meg kérdezem, hogy "Miért futsz el mindig?" Aztán ennyi elég lesz, innen beindul majd a dolog... :) biztos el fogom mondani neki, hogy mit szeretnék, de inkább csak utalgatni merek rá! :)

2013. okt. 11. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!