Lányok, fel tudtok nekem sorakoztatni olyan értékeket magatokban, amiért érdemes titeket megismerni?
értékeim vannak, de önmagukban szerintem annyira nem jelentősek, hogy külön ezért érdemes lenne engem megismerni.
Meg hát persze ember függő, hogy kit mi érdekel belőlem.
kor: 2X
Én biztosan nem fogom reklámozni magam. De komolyan, ha valaki nem akar saját szándékából megismerni engem, annak én sem fogok kapálózni, hogy "De, barátkozz már velem, rettentő okos/vicces/akármilyen" vagyok. Nincs nekem szükségem olyan ember figyelmére, akinek a figyelméért hülyét kell csinálnom magamból és "eladni" magam, mint valami mosószert a tévében.
22L
bocsi de ha még az ismeretség előtt feltételeket szabsz akkor nem akar majd senki sem megismerni téged hanem majd ők is feltételeket szabnak
tanácsom : légy nyitott és elfogadó
csak egy kérdés :
ide csak facér csajok írhatnak ?
érdekes ez nem volt a regisztráció feltételei között.....
am levelezni bárkivel lehet.. függetlenül attól h van e kapcsolata vagy sincs
Nem tudom, miért hisztizik be mindenki ettől a kérdéstől. Pozitív tulajdonságaitokra kérdezett rá a kérdező, ez ennyire felháborító?:D
Én azért is válaszolok. Empatikusnak tartom magam, jó a humorom, tájékozott vagyok.:) Ezek a fő dolgok, amiktől értékesnek érzem magam.
Az, hogy ezt leírtam, nem hinném, hogy reklámozás lenne. Ha az lenne a kérdés, hogy negatív dolgokat írjak magamról, azt is megtenném.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!