Van egy srác és szeretné megismerni . Hogyan tegyem? Többi lejjebb . L/17
Figyelt kérdés
Van egy fiu nem tudom tetszem-e neki mert a buszon szoktam utazni hazafelé menet suliból és ö is néha rajta van. Párszor szemeztem vele , és voltak olyan alkalmak hogy amikor én nem figyeltem ott és rá néztem hirtelen akkor láttam ö figyel engem szerintetek tetszem neki ? nem akarok hamis kételyekbe esni mert lehet nem tetszem neki csak biztosra akarok menni és meggyőződni mindenröl :) hogyan tudnám megismerni ? szerintetek ? és szerintetek bejövök neki ? ha néha azon kapom hogy néz de nem is rövid ideig néz hanem sokáig és nem forditja el a fejét ha a busz másik végébe van akkor is felveszi velem a szemkontaktust . Ebböl lehet még valami ? nekem tetszik a fiú2013. okt. 26. 20:01
1/5 anonim válasza:
Van esélyed a srácnál, de nem tudja mit csináljon, mert az egy kicseszett busz, velem is sokszor előfordul ilyesmi, van egy lány akivel mindig így szemezek, de nem tudom mit lehetne csinálni..:)
2/5 anonim válasza:
szia, legközelebb ha látod menj oda hozzá nyugodtan, csúnya lányokat én sem szoktam nézni, főleg nem minden alkalommal és sokáig, biztos hogy tetszel neki :)
16/F
3/5 anonim válasza:
ha hamarabb száll le szállj le vele, vagy maradj fent vagy ha utánad szokott :) a 2. voltam :)
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a segitséget csak egy a baj hamarabb szál le mindig mint én :) de mikor én már felszálok a buszra ö már akkor rajta van
2013. okt. 27. 19:35
5/5 anonim válasza:
következőleg szállj le vele vagy ülj mellé ha látod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!