Leteszteltem! Még mindig bizonygatni akarjátok, lányok?
Figyelt kérdés
Szóval hétfőn jó idő volt, és gondoltam csinálok egy kísérletet. Felvettem egy közönséges farmert egy öreg adidas cipőt és sima pulcsit. Magas vagyok, sokak által jóképűnek tartott izmos fiatalember. A célközönség gimnáziumok lánytanulói voltak, mentem az utcán. Rám se bagóztak pedig a szemükbe néztem, mosolyogtam. Direkt lefele néztek, ekzárkóztak. 1 óra múlva felvettem a fehér conversem, márkás óra, kivágott izompóló, márkás farmer, fehér füles. A változás egyértelmű, visszamosolyogtak, a szemembe néztek, pozitív jeleket kaptam. Nem a külső meg a cuccok számítanak?2013. okt. 16. 21:22
41/45 anonim válasza:
40:
Te csak azt bizonygattad, hogy minden nő felszínes. Pedig csak pár tini lány előtt páváskodtál. De valszeg már ez a része kamu a sztoridnak.
Arról nem is beszélve, hogy a normális véleményekbe is te kötöttél bele mondván "te nem voltál a helyszínen". Ebből is látszik, hogy csak a te idióta véleményed a fontos neked.
Nem kell sok ész ahhoz, hogy valaki lássa hogy csak egy frusztrált, tudatlan kis tini vagy aki olyan dolgokat akar bizonygatni amit nem is ért.
42/45 anonim válasza:
A válaszokból is látszik, hogy ha legközelebb csinálsz ilyen kísérletet, készíts fotódokumentációt róla, mert mindenki kamunak fogja hinni.
43/45 anonim válasza:
legközelebb töréstesztet csinálj apukád autójával
44/45 anonim válasza:
én rosszul vagyok a kivágott izompólótól egy pasin...... de ha te igy jobban érzed magad, ám csináld:DDD
45/45 anonim válasza:
hát azért vannak elég primitív hozzászólások,de most nincs kedvem idézgetni,amúgy nem a ruha teszi az embert.szarok rá ki-milyen márkájú ,vagy stílusú göncöket hord a másik,különben meg az utcán mászkáló egyéneken átnézek..mert talán dolgom van,és ki a f.a.r.k.a.m.n.a.k van ideje mindenkit végig bámulni.A barátaimat nyilván nem a ruháiktól fogva válogatom meg.Mellesleg mindenki olyat hord,amilyet akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!