Leteszteltem! Még mindig bizonygatni akarjátok, lányok?
Figyelt kérdés
Szóval hétfőn jó idő volt, és gondoltam csinálok egy kísérletet. Felvettem egy közönséges farmert egy öreg adidas cipőt és sima pulcsit. Magas vagyok, sokak által jóképűnek tartott izmos fiatalember. A célközönség gimnáziumok lánytanulói voltak, mentem az utcán. Rám se bagóztak pedig a szemükbe néztem, mosolyogtam. Direkt lefele néztek, ekzárkóztak. 1 óra múlva felvettem a fehér conversem, márkás óra, kivágott izompóló, márkás farmer, fehér füles. A változás egyértelmű, visszamosolyogtak, a szemembe néztek, pozitív jeleket kaptam. Nem a külső meg a cuccok számítanak?2013. okt. 16. 21:22
1/45 anonim válasza:
This is just wrong on so many levels...
3/45 anonim válasza:
Nem mindenkinél, nem CSAK a külső meg a cuccok.
4/45 anonim válasza:
nézték, hogy ez a barom minek öltözött át 1 óra leforgása alatt
6/45 anonim válasza:
Viszont így jobban belegondolva, hogy mit is csináltál te órákon keresztül.. az elsőnek van igaza.
7/45 anonim válasza:
én lányként soha nem mondtam hogy a külső nem számít :D
8/45 anonim válasza:
Hát ez fantasztikus... Neked aztán van szabadidőd. Csak tudnám, hogy ennek mégis mi értelme.
10/45 A kérdező kommentje:
A kivétel erősíti a szabályt! 90-10% az arány. egy ilyen pólóm azt is úgy kaptam, nem szeretem de felvettem :) kiváncsiságból.
2013. okt. 16. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!