Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Leteszteltem! Még mindig...

Leteszteltem! Még mindig bizonygatni akarjátok, lányok?

Figyelt kérdés
Szóval hétfőn jó idő volt, és gondoltam csinálok egy kísérletet. Felvettem egy közönséges farmert egy öreg adidas cipőt és sima pulcsit. Magas vagyok, sokak által jóképűnek tartott izmos fiatalember. A célközönség gimnáziumok lánytanulói voltak, mentem az utcán. Rám se bagóztak pedig a szemükbe néztem, mosolyogtam. Direkt lefele néztek, ekzárkóztak. 1 óra múlva felvettem a fehér conversem, márkás óra, kivágott izompóló, márkás farmer, fehér füles. A változás egyértelmű, visszamosolyogtak, a szemembe néztek, pozitív jeleket kaptam. Nem a külső meg a cuccok számítanak?
2013. okt. 16. 21:22
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:

Nekem foleg a belso szamit de a kulso is, nem tagadom. De en spec utalom az izompolot meg hasonlokat. Nem a mostanaban divatos oltozkodes tetszik

16/L

2013. okt. 16. 21:38
 22/45 anonim ***** válasza:

Én az elsőt szívesen megismernm a másodikat csak nézném.

Szerintem túlreagálod. Mindig van kivétel.:) 18L

2013. okt. 16. 21:39
 23/45 A kérdező kommentje:
Jó mert itt voltál és végül is tudod hogy kamu :S nehéz elfogadni hogy felszínes a társadalom nemcsak a nők. És attól még hogy nem voltam divatos cuccokban nem csunyultam meg szóval ez a deszka lány példa pont nem passzol.
2013. okt. 16. 21:42
 24/45 anonim ***** válasza:
Szerintem csak bénán néztél ki :D Itt az ízlésen volt a lényeg, nem a cuccokon. SZERINTEM.
2013. okt. 16. 21:44
 25/45 anonim ***** válasza:
74%

És te melyik lányt nézed meg jobban, hosszasabban?

Egy konzervatív, szolidabb, harsányabb ruhákban lévő lányt, vagy egy miniszoknyás, magassarkús, cici-kidobó felsőben mászkáló lányt?

Szerintem inkább fogd be a pofád, és kussolj.

2013. okt. 16. 21:45
 26/45 anonim ***** válasza:
pulcsi helyett trikó kellett volna. buta vagy.
2013. okt. 16. 21:45
 27/45 anonim ***** válasza:

Az egy dolog, hogy ki mosolyog vissza rád, de ebből még nem lehet arra kvöetkeztetni, hogy egy párkapcsolat kialakítása során ennek a tényezőnek mekkora szerep jut. Ezzel te csak azt mérted fel, hogy ha idétlenül öltözöl, sokan megbámulnak.

Másrészt a kísérletedben nem lehet kizárni a mérési hibákat sem.

2013. okt. 16. 21:47
 28/45 anonim ***** válasza:
Én meg tegnap full metál öltözékben mentem el sulik előtt és minden lány megbámult érte. És tudod miért? Mert eléggé feltűnő volt egy alak térdig érő bakancsban,katonagatyában és metálbandás felsőben.
2013. okt. 16. 21:48
 29/45 anonim válasza:
Jaj, mintha ti férfiak nem ezt csinálnátok :D egyértelmű, hogy ti meg a cicanacis, szolizott kis rihbancokra csorgatjátok a nyálatokat, a normálisan öltözködő lányokat meg TALÁN ha észre veszitek. Barom.
2013. okt. 16. 21:48
 30/45 anonim ***** válasza:
56%

Gyerekek! Ennyire nem tetszik a kérdező tapasztalata? Miért kell a kákán is a csomót keresni?

Igen, ennyire felszínesek az emberek, főleg a középiskolás korúak. Felesleges is szépíteni. Ezt hozta magával a fogyasztói társadalom.

2013. okt. 16. 21:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!