Leteszteltem! Még mindig bizonygatni akarjátok, lányok?
Figyelt kérdés
Szóval hétfőn jó idő volt, és gondoltam csinálok egy kísérletet. Felvettem egy közönséges farmert egy öreg adidas cipőt és sima pulcsit. Magas vagyok, sokak által jóképűnek tartott izmos fiatalember. A célközönség gimnáziumok lánytanulói voltak, mentem az utcán. Rám se bagóztak pedig a szemükbe néztem, mosolyogtam. Direkt lefele néztek, ekzárkóztak. 1 óra múlva felvettem a fehér conversem, márkás óra, kivágott izompóló, márkás farmer, fehér füles. A változás egyértelmű, visszamosolyogtak, a szemembe néztek, pozitív jeleket kaptam. Nem a külső meg a cuccok számítanak?2013. okt. 16. 21:22
12/45 anonim válasza:
V nyakú volt a póló? Nekem akkor az első verzió jobban bejön.
13/45 anonim válasza:
Miért van a ruhatáradban két ennyire szélsőséges ruhakészlet?
14/45 anonim válasza:
Fiúként hogyhogy van két gatyád? :D
15/45 A kérdező kommentje:
Dolgom volt amúgy is a városban, azért gondoltam hogy átöltözöm és figyelek :)
2013. okt. 16. 21:30
16/45 anonim válasza:
Ez nem repreztatív még,amíg nem 10000 fő felett próbálkoztál,úgyhogy ne verd a melled :D
19/45 A kérdező kommentje:
16# ez igaz, de elèg sok cicagatyás kis kukihuszár látott :D nekem ennyi elég is volt :P
2013. okt. 16. 21:34
20/45 anonim válasza:
Mint férfi kérdem, te melyik csajt nézed meg jobban. Amelyik jól öltözik, ad magára, kirakja a mellét vagy a lapos deszkát aki kukás mellényben túrja a gubancos haját?
Amúgy meg minek kamuzol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!