Leteszteltem! Még mindig bizonygatni akarjátok, lányok?
Hmm érdekes :D én a "fehér converses, márkás órás, kivágott izompólós, márkás farmeres" embereken totál átnézek :D Miért nézzek meg 1. olyat, akinek nem tetszik a stílusa, 2. annyi van belőlük, hogy már unalmas :D (Bocs :D) Bár igaz, kicsit kiestem a célközönségedből, mert egyetemista vagyok... hmm lehet öregszem :D
21N
30# köszönöm!
Minden lányra amúgy, nem válogattam! Csak egymás után többre nem mert rosszul jött volna le :D
1. Én azt mondok még mindig, amit csak akarok, és nem bizonygatás, hanem az igazság. Engem nem teszteltél le. Mindig is utáltam a divatozós, piperkőc srácokat. A barátom sem ilyen, teljesen stílusos közönséges farmerban és normális (nem feszes, nem kivágott) pólóban.
2. Miért a gimis kis p*icsákat tesztelgeted? Te hány éves vagy?
Ki hiszi el ? :D
Amúgy ha valóban megtetted, akkor:
Megbámultak, és? Akinek tetszenek a buz.. úgy értem divatos fiúkák, azok azért bámultak meg, akik meg jogosan undorodnak tőle, azok meg azért (jéé hogy néz már ki) :D
Attól függ, kiket teszteltél.
Pl. a nőideál is más volt minden korszakban, mégis nagyon kevés ember nem találta meg a párját, lehetett kövér, vékony, átlagos, szőke, barna, vörös, hosszúkás arcú, kerek arcú.
Jó esetben akkor kezd el járni két ember, ha szerelmesek egymásba. Márpedig én KÉPTELEN lennék belezúgni egy síkhülye idiótába, AKÁRMILYEN menően is néz ki.
Nyilván az utcán kellemesebb ránézni a jól öltözött emberekre, de ez a lényegen mit sem változtat.
l/18
Nyílván jobban megnéznek ilyenkor...de képzeld drága barátom, én mikor kutyát sétáltatok melegítőben egy pasi nem néz utánam, (max akkor ha megnézik jobban az arcom)...viszont mikor csinosan felvagyok öltözve úgy érzem magam, mint ha egy kifutón lennék, úgy megbámul minden pasi....na ez miért van?
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!