Lányok, járnátok olyan fiúval, aki a sok elutasítás és a halmozott női terror hatására, önhibáján kívül a végletekig kikészült, vagy túl egoisták vagytok ehhez? 24 F
Figyelt kérdés
Megkérek mindenkit, hogy ne találgasson, ne alkosson ítéletet, ne osztogasson tanácsot kéretlenül, ne kötekedjen.2013. okt. 10. 16:35
22/40 anonim válasza:
210 Te normális vagy embör?:DDD De most úgy komolyan:DD
Te akartál gazdinak, és én elhajtottalak most meg pörrel fenyegetsz?:DD
23/40 A kérdező kommentje:
Megkutyáltam magam, mert szemetek, s ggfejek vagytok.
2013. okt. 10. 18:14
25/40 anonim válasza:
Minden rossz szándék nélkül: Kinek képzeled te magad?
26/40 A kérdező kommentje:
Magamnak.
2013. okt. 10. 18:17
27/40 LeftBehind válasza:
Minél tovább olvasom a kommenteket,annál kevésbé értem hogy a francba pont nekem nincs csajom....
28/40 anonim válasza:
magadnak? Hát "kedves magad" vegyél vissza a nagy arcodból, csak egy öregúr nagyon baráti tanácsa. Leftbehind, és a többi "kemény" is jegyezze már meg, hogyha EMBER (nem papucs, műmájéralfa, cigányos, stb. ) módra viselkedik, van ESÉLYE a nőknél.
29/40 A kérdező kommentje:
Íme a példa, hogy sajnos az élet leélhető anélkül is,. hogy valaki élettapasztalatokban gazdagodjon. Ugyanis, tisztelt öregúr nem az emberségen múlik ez a dolog, hanem a kinézeten, a pénztárcán, a magasságon, és a testfelép0tésen. Tisztelettel: egy tapasztalt ember.
2013. okt. 10. 18:31
30/40 LeftBehind válasza:
28.Nem tudom,hogy a "kemény"-t mire értetted,nem számít. Ebbe a csajozósdiba meg ne menjünk bele mert tudom hogy úgyse hiszi el senki,hogy a tapasztalataim mást mutatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!