Mért ilyen minden nő velem?
Beszélgetek egy lánnyal facebook-on, este elköszön szíveket ír meg stb, másnap ráírok még arra se méltat hogy vissza írjon.
De ezt nem csak egy lány játszotta már el velem, ha nem rengeteg, szinte mindegyik akivel beszélek, vagy találkozok. Egyszerűen nincs szerencsém a nőkhöz, pedig nem vagyok ronda, 3éve járok gyúrni, normálisan öltözök, sokak szerint jóképű vagyok, szerintem meg egy nyomorék vagyok.
Itt vagyok 17 éves, és még 1 barátnőm se volt, és soha nem voltam még nővel. ez szerintem k*va gáz.
Annyira sz*r nézni hogy a nálam csúnyább csávóknak jobbnál jobb nőik vannak, nekem meg egy sincs...
Nem iszok, nem drogozok, csak cigizek..
Nem tudom már mit csináljak, nem is látom értelmét hogy valakivel kikezdjek, vagy ráírjak mert teljesen felesleg, nekem úgy-se sikerül semmi. Én vagyok Pécs legnyomorékabb 17 évese. Lassan már ott tartok, hogy el megyek egy örömlányhoz, habár nem egy örömlánnyal szeretném előszór kipróbálni de ez van.
Hagyd ott a cigit. Csak a nyomorékok szivnak be szándékosan mérgező égéstermékeket.
hát azért vittem valamire, van értségim és naponta segítek a családi vállalkozásba.
Lehet hogy nincs nő, és nyomorék vagyok, de legalább kint áll a bmw-ém.
Oké, biztos, hogy ismerlek!
És én is egy vagyok azokból a lányokból, akikről beszélsz.
Azért nem írok, mert idegesítő vagy. Egyáltalán nem férfiasak a megnyilvánulásaid és nyomulós vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!