Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mennyi idő kell egy lánynak...

Mennyi idő kell egy lánynak hogy összejöjjön velem mert nem akarom elsietni a dolgokat? 15/F

Figyelt kérdés
Van egy lány akit évek óta ismerek közelebbről 2-3 hete minden nap látjuk egymást :D A jelek alapján szeret mivel ha ránézek elmosolyodik szemezgetünk órákon át beszélgetünk fb-n.

2013. júl. 7. 08:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hívd el sétálni, moziba esetleg, vagy amit szerettek csinálni.
2013. júl. 7. 08:40
 2/7 anonim ***** válasza:
79%
Ha nem közeledsz hozzá, akkor várhatod...
2013. júl. 7. 08:45
 3/7 anonim ***** válasza:
58%
Szeret? Ezt mind onnan állapítottad meg, hogy órákon át beszélgettek fészbúkon? :D
 4/7 A kérdező kommentje:
Csak attól félek hogy ha elhívom nem fogja azt gondolni hogy nyomulok rá?Vagy valami :(
 5/7 anonim ***** válasza:
79%
Mivel éppen nyomulni készülsz rá, azt hiszem azt fogja hinni, hogy nyomulsz rá-.
2013. júl. 7. 08:50
 6/7 A kérdező kommentje:

Nem nem onnan tudom hogy szeret hogy sokat beszélünk fb-n hanem mert volt egy ottalvós buli akkor is odabújt hozzám az szerintem nem azért volt mert nem szeret...

De arra még nem írt senki 'Mennyi idő kell egy lánynak hogy összejöjjön velem' erre lennék kíváncsi :)

2013. júl. 7. 08:55
 7/7 GentLnazi ***** válasza:

Az az időrelatív,ráadásul minimum 2ismeretlenes az egyenlet...

Függ attól, hogy milyen a lány és attól is, hogy milyen dumád van,nem árt némi ember ismeret sem,bár szerintem ha egy csajt úgy fűzök be, hogy szándékosan olyat mondasz/érzelmileg manipulálod(amennyiben megy) az a kapcsolat már nem valós alapokra épül,természetesen egy minimálisan nem árt.

Én azt mondanám ha ha én lennék a helyedben és minden tényező ellenem van(szal legrosszabb esetben) 3-4hét amiből mondjuk egy7es utazás is lejön :D

Szal ha minden stimmel egy nap alatt is simán meglehet...

2013. júl. 7. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!