Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen kapcsolat? Vagy egyátalán ilyen férfi? Nem egy kapcsolat ment már szét ezért mert nem tudom értékelni a romantikus dolgokat.
Egészen biztosan létezik, én is olyan vagyok mint te, sajnos az exbarátnőm meg pont olyan mint amit te nem szeretsz, neki mindene volt az enyelgés meg a mások felé mutatás, romantikus egymáson csüngés. Hosszú távon meg is bosszulta magát a dolog és a végén meg elkönyvelte, hogy én egy érzéketlen ember vagyok. Szerintem ez nem igaz, egyszerűen én nem üres szavakkal és magamutogatással mutatom ki az érzelmeimet.
26F
Én sem szeretem amikor mások előtt párok hosszasan csókolják egymást. Teljesen egyet értek abban, hogy az csak ránk tartozik és nem is csináltam mások előtt. Társaságban maximum egy szájra puszi, ölelés, kézfogás és kb ennyi. A "szeretlek" szót is csak akkor használom, ha annak "ott" a helye és az ideje.
22/F
Elég egyszerű szabály: enyelgés kettesben, társaságban meg csak szolidan.
A férfiak nagy része képes lenne ehhez alkalmazkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!