Hogyan közöljem egy fiúval aki érdeklődik irántam, hogy azért nem akarok vele járni mert túl hülye hozzám? ( Nálam elvi kérdés hogy legalább egy szinten álljon velem agyilag)
Figyelt kérdés
2013. júl. 20. 22:00
1/7 anonim válasza:
agyilag? Akkor értelmileg!
Egyszerűen.
2/7 anonim válasza:
ne haragudj, ez alapján a kérdéa alapján nagyképűnek tűnsz, amúgy nekem is van hasonló elvem
mi lenne ha egyszerűen annyit mondanál hogy
1. nem tetszik neked
2. másba vagy szerelmes
3. nem akarsz kapcsolatot
?:D
3/7 anonim válasza:
mondjuk úgy hogy nem kell mondani hogy ezért nem.. ennyi eszed lehetne..lol
4/7 anonim válasza:
azért nem akarok vele járni mert túl hülye hozzám
ctr+c ctrl+v
Ha tapintatos akarsz lenni, elmondod hogy "szerintem nem illünk össze" stb.
Bár szerintem csöppet beképzelt vagy.
16/f
5/7 anonim válasza:
Rá kellett jönnöm, hogy az értékrendünk és az érdeklődési körünk túlságosan különbözik. Így nincs értelme fojtatnunk, sajnálom :(
7/7 anonim válasza:
így hogy: bocs, nem akarlak megsérteni, de te egy ********szott nagy ********rt ********fejű szájba******* hülye vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!