Lányok, járnátok olyan fiúval, aki a sok elutasítás és a halmozott női terror hatására, önhibáján kívül a végletekig kikészült, vagy túl egoisták vagytok ehhez? 24 F
Figyelt kérdés
Megkérek mindenkit, hogy ne találgasson, ne alkosson ítéletet, ne osztogasson tanácsot kéretlenül, ne kötekedjen.2013. okt. 10. 16:35
1/40 anonim válasza:
Hogy egyesek milyen patetikusak magukkal szemben...
2/40 anonim válasza:
Hát itt nehéz lesz nem kötekedni.
3/40 anonim válasza:
Persze.+ kikupálnám, hogy visszatudjon vágni a fent emlitett "nőciknek":D
4/40 A kérdező kommentje:
Na?
2013. okt. 10. 16:39
5/40 BlackSword válasza:
6/40 anonim válasza:
Nem. Túl egoista vagyok ehhezXDDDDD
7/40 anonim válasza:
A hölgyek nem azért nem járnának veled, mert túl egoisták, hanem azért, mert látják rajtad, hogy kétségbe vagy esve. Nem egyedülálló vagy, hanem magányos és már úgy vagy vele, hogy minden mindegy, csak lyuk legyen.
Most nézem, hogy pont ezt kérted, hogy ne írjak véleményt... úgyhogy utólag is bocsánat. Ha megváltoztatod a szemléletedet, máris sikeres leszel, hidd el.
8/40 anonim válasza:
Én is túl egoista vagyok ehhez. Engem is készített már ki pasi, túl kell lépni. Amíg nem lépek túl én speciel nem kezdek új kapcsolatba.
9/40 A kérdező kommentje:
Hetes: szerintem számodra is nyílvánvaló, hogy én is ismerem az általad felvázolt sztereotípiát, illetve féligazságot, annál is inkább, mivel a csapból is ez folyik. Ha ilyen egyszerűen menne, akkor ny0lván nem itt tartanék. Többek között ezért kértem szépen, hogy kíméljetek meg a kéretlen tanácsoktól.
2013. okt. 10. 16:51
10/40 A kérdező kommentje:
Nyolcas: nyílván, hiszen neked volt, aki a szakítás után nyalogassa a feneked.
2013. okt. 10. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!