Pasik ti mit szólnátok ha egy lány bevallaná, hogy szeret titeket? Válaszolnátok nekem a lenti kérdésekre? Közvélemény kutatás.
Lány vagyok, de már vallottam be pasinak az érzéseimet. A következő történt: -a reakciója az volt, hogy bocs, de még én sem tudom mit akarok
-utána levegőnek nézett, ami kb. azt jelenti, hogy nem akart tőlem semmit
-barátok voltunk előtte 5 évig, azóta nem beszél velem
Remélem segíthettem:)
Én álltalában gyorsan beleszeretek a lányokba, úgyhogy. Viszonoznám az érzéseit.:D
19/f
3#
A "te sokkal jobbat érdemelsz nálam" a legszánalmasabb duma és kifogás amit csak lánynak mondhatsz...
Velem speciel soha nem történne ez meg de azért elmondom mit csinálnék.
Ha egy tök ismeretlen vadidegen csaj jönne oda akkor elhajtanám félig gyengéden.
Ha egy olyan lány mondaná el akivel ismerjük egymást akkor szerintem megpróbálnám vele a dolgot, jobban megismerni stb. és megnézném kialakulhat-e ez kölcsönösen de visszakézből nem mondanék egyből nemet.
A többire nem tudok válaszolni mert olyan dolgokat feltételez amikbe nem tudom belelátni magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!