Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Pasik ti mit szólnátok ha egy...

Pasik ti mit szólnátok ha egy lány bevallaná, hogy szeret titeket? Válaszolnátok nekem a lenti kérdésekre? Közvélemény kutatás.

Figyelt kérdés
Első gondolatotok mi lenne a lányról?? Tényleg egy pasinak kell ezt megtennie vagy lány is elmondhatja?? Elfutnátok vagy mit gondolnátok?? Ha véletlen nem szeretnétek a lánytól semmit ,hogy közölnétek vele?? Durván vagy gyengébben?? Ha barátok lennétek a későbbiekben milyen lenne a viszony hogy néznétek a lányra ha visszautasítanátok?? Értelmeseket nekem ez fontos felmérést végzek elsősorban pasik írjatok.

2013. szept. 4. 20:21
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
de nem biztos! kedves utolsó :) ha nem próbálja meg, nem tudja meg soha! :) persze csak, ha akarja. a fiúk is emberek ;)
2013. szept. 4. 20:51
 22/31 Nem mondod :D ***** válasza:
kedves 21-es válaszoló! Hidd el, sokkal jobb volt, amíg nem tudtam, hogy mit érez, mert így elveszítettem a legjobb barátomat...és ez sokkal szarabb érzés...
2013. szept. 4. 20:52
 23/31 anonim ***** válasza:

Lány vagyok.

Közöltem vele a helyzetet, erre azt mondta, hogy nincs ideje, de hogy azért maradjunk barátok és hogy nem haragszom-e. Azóta köszönőviszinyban vagyunk.

2013. szept. 4. 20:57
 24/31 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek írhattok még
2013. szept. 4. 21:02
 25/31 anonim ***** válasza:
Én már 30fölött vagyok , de még sosem csináltam iylet. Barátnőim annál inkább, sajnos azt kell mondjam 100%-ban pofáraesés lett belüle. Nekem ez a tapasztalatom, bár írhatnék mást.
2013. szept. 4. 21:35
 26/31 A kérdező kommentje:
Köszi nektek írhattok még :-)
2013. szept. 4. 21:41
 27/31 anonim ***** válasza:

Ha tetszik, akkor nagyon örülök! :D

Ha annyira nem jön be, de egy éjszakára szuper lenne, akkor megpróbálnám kihasználni xD

Ha egyáltalán nem jön be, akkor azonnal megmondanám neki, hogy dugni szeretnék vele, és reménykedem, hogy ez elijeszti xD

2013. szept. 4. 23:55
 28/31 anonim ***** válasza:

Közöltem vele az érzéseimet és rákérdeztem, hogy a 3 hónapos flörtölgetés után mi a szándéka. Mire ő: "nem tudom, őszíntén

mondom, hogy nem tudom, mit akarok" és "nagyon szeretném.. de most nincs időm, sem erőm egy komoly kapcsolathoz". Azóta köszönő viszonyban vagyunk és néhanapján érdeklődve rám ír. De ennyi.

19/L

2013. szept. 5. 01:26
 29/31 Wadmalac ***** válasza:

Kétszer történ velem ilyen. Egyszer az aktuális barátnőm legjobb barátnője állt elém a vallomással. Megpróbáltam megértetni vele, hogy szeretem a barátnőmet, ezért arra sem tudok válaszolni, járnék-e vele ha szingli lennék, nem tudom. Próbáltam lehiggasztani, hogy sokkal többet érünk egy barátsággal, de teljesen megsértődött, többet köszönni sem volt hajlandó, viszont barátnőmet azonnal elkezdte ellenem hangolni, sztorikat talált ki, hogy itt-ott, ezzel-azzal megcsalom....tönkre is tette a kapcsolatunkat és utána volt képe megint elém állni az ajánlattal. Hát elég disztingválatlanul tanácsoltam el.

A másik esetben az a lány már régen tetszett, de meg sem fordult a fejemben, hogy lehetne köztünk valami.

Egy buliban simán félrehúzott és elmondta, hogy már régen szeret és csak én kellek neki, de hiába várja, hogy észre vegyem.

Rettenetesen meglepett, nagyon zavarba jöttem ,de nagyon örültem is, összeszedtem magam, a karomba kaptam és összevissza csókoltam. Azért nagyon új volt a dolog, nem készültem rá, pár napba beletelt, mire felfogtam, hogy igen, én is szeretem és ő kell nekem.

Egy féléves kapcsolat lett belőle, a kezdetétől teljesen független okokból ért véget.

Én egyáltalán nem tartom bajnak, ha a lány kezdeményez. Értékelem is a bátorságot, mert a kezdeményező fél vállalja a bukás veszélyét.

2013. szept. 5. 11:05
 30/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek nagyon kedvesek vagytok ,hogy ennyit írtatok,akinek még van sztorija szívesen fogadom. Úgy döntöttem ,hogy elmondom neki ,aztán lesz ami lesz,vagy összejön vagy nem,de legalább egy próbát megér.
2013. szept. 5. 16:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!