Pasik ti mit szólnátok ha egy lány bevallaná, hogy szeret titeket? Válaszolnátok nekem a lenti kérdésekre? Közvélemény kutatás.
Lány vagyok.
Közöltem vele a helyzetet, erre azt mondta, hogy nincs ideje, de hogy azért maradjunk barátok és hogy nem haragszom-e. Azóta köszönőviszinyban vagyunk.
Ha tetszik, akkor nagyon örülök! :D
Ha annyira nem jön be, de egy éjszakára szuper lenne, akkor megpróbálnám kihasználni xD
Ha egyáltalán nem jön be, akkor azonnal megmondanám neki, hogy dugni szeretnék vele, és reménykedem, hogy ez elijeszti xD
Közöltem vele az érzéseimet és rákérdeztem, hogy a 3 hónapos flörtölgetés után mi a szándéka. Mire ő: "nem tudom, őszíntén
mondom, hogy nem tudom, mit akarok" és "nagyon szeretném.. de most nincs időm, sem erőm egy komoly kapcsolathoz". Azóta köszönő viszonyban vagyunk és néhanapján érdeklődve rám ír. De ennyi.
19/L
Kétszer történ velem ilyen. Egyszer az aktuális barátnőm legjobb barátnője állt elém a vallomással. Megpróbáltam megértetni vele, hogy szeretem a barátnőmet, ezért arra sem tudok válaszolni, járnék-e vele ha szingli lennék, nem tudom. Próbáltam lehiggasztani, hogy sokkal többet érünk egy barátsággal, de teljesen megsértődött, többet köszönni sem volt hajlandó, viszont barátnőmet azonnal elkezdte ellenem hangolni, sztorikat talált ki, hogy itt-ott, ezzel-azzal megcsalom....tönkre is tette a kapcsolatunkat és utána volt képe megint elém állni az ajánlattal. Hát elég disztingválatlanul tanácsoltam el.
A másik esetben az a lány már régen tetszett, de meg sem fordult a fejemben, hogy lehetne köztünk valami.
Egy buliban simán félrehúzott és elmondta, hogy már régen szeret és csak én kellek neki, de hiába várja, hogy észre vegyem.
Rettenetesen meglepett, nagyon zavarba jöttem ,de nagyon örültem is, összeszedtem magam, a karomba kaptam és összevissza csókoltam. Azért nagyon új volt a dolog, nem készültem rá, pár napba beletelt, mire felfogtam, hogy igen, én is szeretem és ő kell nekem.
Egy féléves kapcsolat lett belőle, a kezdetétől teljesen független okokból ért véget.
Én egyáltalán nem tartom bajnak, ha a lány kezdeményez. Értékelem is a bátorságot, mert a kezdeményező fél vállalja a bukás veszélyét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!