Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóval így változna a lányok felszínessége a 18-dik életévük eléréséig? Másnak vannak hasonló tapasztalatai?
Kíváncsi ember vagyok,így lefolytattam egy kutatást a facebook-on. Véletlenszerűen kiválaszott szép, kevésbé szép és átlagos lányoknak küldtem el képet magamról véleményezésre, hogy bejövök -e nekik így első látásra. A legfiatalabb lány 11 a legidősebb 18 volt. Érdekes tapasztalat, hogy míg a fiatalabb 11-13 évesek nagy része alapból nem talált vonzónak vagy inkább úgy mondanám, hogy nem is igazán érdekelte még őket a kapcsolatosdi, addig a 14-15 évesek között szinte mindegyiknek bejöttem külsőre, volt, aki nyomulna kezdett magától, de ez más tészta. Aztán a 16-18 éveseknél inkább előjött, hogy náluk a jellem is számít és nem intéztek el olyan egyszerűen, hogy bejövök-e nekik vagy sem, bár megsúgom nekik sem voltam a kedvencük külsőre. ;D
Szóval az jött le az egészből, hogy a 14-15 éves csajoknak vagyok az esete leginkább, a fiatalabbakkal mondjuk nem is akarna egy épeszű ember foglalkozni főleg nem kapcsolat szintjén, az idősebbekhez meg már több kell mint a külső a vonzalomhoz.
Esetleg valaki más is tapasztalt hasonlót? Csináltatok ilyen kutatásokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!