Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy romantikus srác is találhat hozzá hasonló barátnőt?
Nem érzem magam nyálgépnek, gyerekkorom óta sportolok, a lányok általában azt mondják jól nézek ki, sok barátom van stb., de a lelkialkatom romantikus.
Pl. engem azt tenne igazán boldoggá, ha olyan barátnőm lenne, akivel sok egyedi pillanatot lehet átélni átélni barátként is (manapság a legtöbb kapcsolat a szexről szól csak és kizárólag). Szeretem pl. az őszt, szeretnék vele kéz a kézben sétálni, kettesben utazni, felfedezni új helyeket. Szeretek fényképezni, és ezért sok különleges helyre vinném el. Imádom a beülős helyeket, az átbeszélgetett estéket, hajnali sétákat, minden egyedi pillanatot.
Hol keressek olyan lányt, aki hasonlóan "széplelkű", egyedi dolgokra vágyik és nem csak a bulik, shopping, szex világában él?
Nem találhatsz!
De a viccet félretéve, amit itt felsoroltál az valami különleges dolog? Mert én kb. így szoktam alapból, de eddig nem jutott még eszembe, hogy ez nem a normális lenne ... :-P
Honnan a francból veszed, hogy a lányokat taszítja egy romantikus srác?
Igaz, hogy nem úgy kell odamenni egy kis csajhoz, mint egy szelíd bárány. Határozottnak kell lenni, ha odatoppansz egy csajhoz egy buliban. Ha meglátsz egy idegen csajt, és mikor először egymás szemébe néztek, maximum 3 másodperced van, hogy odamenj és el kezdj vele beszélgetni. De ha csak órákon keresztül lopva tekintesz rá, na az taszítja a csajokat, mert rájön, hogy egy nyúl béla vagy, aki fél odamenni a lányokhoz. Az a srác, aki lányokkal beszélget, és nem a haverjaival, azt körbe állják a csajok, mert tudják, hogy a srácnak teljesen természetes lányokkal beszélgetni, és nem beszari gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!