Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit számít ha izmos vagyok, ha ruhán keresztül ugyanúgy nézek ki, mint egy hasonló testalkatú, de hájas srác?
Figyelt kérdés
2011. márc. 26. 19:26
2/19 A kérdező kommentje:
pff. mi?? Miért szerinted a szálkás izom pulcsin keresztül látszik? Pólon át is csak az alkarod látszik, rövidnadrágban meg a vádlid.
2011. márc. 26. 19:32
3/19 anonim válasza:
Engem nem érdekel, hogy valaki izmos avagy hájas..ahogy te is mondtad. Szóval pont lesz---m, hogy hogy nézel ki te, meg egy másik. Ha te tetszenél meg, akkor nem azt fogom nézni, hogy mennyi izom van rajtad. És ugyanígy a hájasnál is. Én legalábbis így vagoyk vele.
4/19 anonim válasza:
Egy izmos test másképpen néz ki ruhán keresztül, mint egy hájas...
5/19 anonim válasza:
Mit számít? nyáron k.rva jól fogsz kinézni a strandon ;)
6/19 A kérdező kommentje:
nem feltétlenül. haverom pólóban majdnem úgy néz ki, mint én, csak a póló neki elég jól elrejti a hasán, mellén hurkásodó hájat
2011. márc. 26. 19:36
7/19 anonim válasza:
Elég, ha pólót veszel, és a karod állapotából a többit is kikövetkeztetjük.
8/19 anonim válasza:
Kezdj el sportolni/edzeni. Hidd el jót tesz. Ha meg nincs nagyon rá időd, akkor is próbálj meg legalább heti egyszer menni.
9/19 A kérdező kommentje:
"Elég, ha pólót veszel, és a karod állapotából a többit is kikövetkeztetjük."
hudejó, amúgy kondizok 3 éve, csak gondoltam abbahagyom, mert úgyse látszik ruhán át. Szóval akkor elég csak bicepszre gyúrni? XDXD
2011. márc. 26. 20:21
10/19 anonim válasza:
első kérdésem hány éves vagy?.....második kérdésem te tényleg ennyire hülye vagy?....kérdésedre válaszolva ha IZMOS vagy főleg ha SZÁLKÁS IZOMTÖMEGED van akkor igen is h látszik ruhán keresztül is....én is szálkás izomzatú vagyok és nagyon is látszik mivel szép nagy mellem van kezem is elég hátam is jó nagy de a derekam kicsi sőt ha ülök akkor még a kockák is látszanak a hasamon ruhán keresztül szóval nem tudom te ezt honnan veszed de szerintem 16-7 éves lehetsz és most álltál neki edzeni de ezzel a kérdéseddel magadat minősíted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!