Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Pasik ti mit szólnátok ha egy...

Pasik ti mit szólnátok ha egy lány bevallaná, hogy szeret titeket? Válaszolnátok nekem a lenti kérdésekre? Közvélemény kutatás.

Figyelt kérdés
Első gondolatotok mi lenne a lányról?? Tényleg egy pasinak kell ezt megtennie vagy lány is elmondhatja?? Elfutnátok vagy mit gondolnátok?? Ha véletlen nem szeretnétek a lánytól semmit ,hogy közölnétek vele?? Durván vagy gyengébben?? Ha barátok lennétek a későbbiekben milyen lenne a viszony hogy néznétek a lányra ha visszautasítanátok?? Értelmeseket nekem ez fontos felmérést végzek elsősorban pasik írjatok.

2013. szept. 4. 20:21
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Ilyen még nem történt velem 19/F :DDDDDDD
2013. szept. 4. 20:33
 12/31 A kérdező kommentje:
De itt a lány kezdeményezne?? Amúgy a pasi elég sokat flörtölget a lánnyal
2013. szept. 4. 20:34
 13/31 anonim ***** válasza:
Én is elég könnyen szerelembe tudok esni, ha jól el lehet beszélgetni egy lánnyal. Ha szimpatikus lány írná ezt, akkor nagyon örülnék, mert tudnám mi a helyzet. És, ahogy írták, ha ez fordítva van, akkor általában elutasítás lesz a vége.
2013. szept. 4. 20:35
 14/31 anonim ***** válasza:
Ha szimpatikus és hasonlóan éreznék, gyengéden átkarolnám és olyan csókot adnék neki, hogy beleremegne. azután végigsimogatnám az arcát. ha csak barátok maradnánk, annak is örülnék, mert volt egy lány, akinek bejöttem. 25/f
2013. szept. 4. 20:36
 15/31 anonim ***** válasza:

Hát én az előbb mondtam, hogy ilyen soha nem történt velem; ez most jó vagy rossz nem tudom :)

de miért ne kezdeményezhetnél akkor ha flörtölget veled?

2013. szept. 4. 20:36
 16/31 anonim ***** válasza:
Én nem tenném a helyedben. Lépne a pasi, ha akarna. Ha meg nem akar ... akkor nem kell erőltetni.
2013. szept. 4. 20:37
 17/31 A kérdező kommentje:
Mert nem tudom,hogy fogadná. Meg nem tudom mit gondolna rólam. Mert ha elküldene soha többet nem bírnék ránézni
2013. szept. 4. 20:38
 18/31 anonim ***** válasza:

úgy voltam kezdetben mint az 1.

bevallottam

azt mondta hogy össze van zavarodva és nem tudja mit akar.

aztán írt 2 nap múlva hogy találkozzunk és végül összejöttünk :)

2013. szept. 4. 20:41
 19/31 A kérdező kommentje:
Akkor még mindig nem tudom mit tegyek.:(
2013. szept. 4. 20:43
 20/31 Nem mondod :D ***** válasza:
Ha nagyon lépni akarsz, akkor tedd meg, de készülj fel arra, hogy teljesen elveszítheted és az lehet a vége, hogy "Szia!" "Szia!" s azzal annyi...
2013. szept. 4. 20:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!