Tudnátok segíteni? Egyéb Lent
Figyelt kérdés
Na szóval van egy srác aki totál belém van zúgva, ezt elmondta a barátnőmnek és ő meg nekem. És randira akar hívni de már vagy 1 éve tervezi, de nem meri megkérdezni! És a srác egy évvel fiatalabb nálam és nagyon ronda és pici vagyis egyáltalán nem az esetem. Ha egyszer megjön az esze és randira hív akkor mit mondjak neki? Elméletileg jó fej de én nem akarok tőle semmit!! És több mint 7 éve ezt érzi irántam és nem akarok bunkó lenni vele! PLs segítsetek !2013. szept. 7. 12:31
1/5 anonim válasza:
szerintem csak szimplán mondd meg neki, hogy kedveled, mint barátot, de te nem tudnál másképp nézni rá.
2/5 anonim válasza:
Semmiképp se röhögd ki és küldd el a fenébe, mert szegénynek még az élettől is elmegy a kedve. Szépen kultúráltan mondd meg neki, hogy nem szeretnél tőle semmit, de értékeled a gesztust.
19/L
3/5 anonim válasza:
Légy vele udvarias, aztán vágd jól pofán, és mondd, van pasid. Tökmidegy, hogy igazából van-e vagy nincs. De leszáll rólad! :D
4/5 anonim válasza:
Szerintem meg ne utasítsd el mert lehet később nagyon meg fogod bánni. Én nekem is volt egy ilyen esetem a pasi elhívott úgynevezett randira,de elutasítottam ,mert akkor nem jött be,aztán most meg belé vagyok zúgva. Próbáld meg menj el vele aztán dönts.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2013. szept. 9. 14:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!