Középiskola 1. osztályában tetszik egy lány, mit rajzoljak neki?
Figyelt kérdés
Szóval amúgy mögöttem ül(mindenki oda ült ahova akart) a barátnőjével, néha beszélgetünk, ja és mutattam neki egyik rajzomat, amit még egyik órán csináltam(egy 30 perces munka, úgyhogy nem valami túl jó,de nem is rossz,egyébként az osztályba messze jobban rajzolok mindenkinél,és más úgylehet ilyet rajzolni sem tudott volna) és nagyon tettszett neki,meg másnak is egyébként.Úgyhogy gondoltam rajzolok neki vmit.2013. szept. 26. 19:45
21/27 A kérdező kommentje:
és ez nagyon tetszett neki
2013. szept. 29. 22:33
22/27 anonim válasza:
Ezek királyak!!! *-* Szép munka!!:)
23/27 A kérdező kommentje:
Köszi
Ma megmutattam neki, felajánlottam hogy vigye el,de nem akarta elfogadni.egyébkén t tetszett neki.
valamiötlet?
2013. szept. 30. 15:31
24/27 anonim válasza:
hmm... ha nekem adtad volna akkor két lehetősége lehetne:
- annyira szép, hogy nem akarom elvenni tőled
- félek hogy összegyűrném
- vagy legrosszabb esetben maga a srác nem érdekel...
25/27 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors választ,
vagy ha a helyében lettem volna: lehet hogy nem tudtam volna vele mit kezdeni.
És egyébként mivel folytassam? Próbáljak beszélgetni vele?
és arra jöttem rá a minap, hogy szerintem nem figyel, vagy ilyesmi.Mivel tudnám felhívni magamra a figyelmét?
2013. szept. 30. 16:17
27/27 A kérdező kommentje:
hát...
még nem is igazán beszélgettünk
2013. szept. 30. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!